Gamer laptop/PC

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni gamer laptop/PC vásárláshoz. Olyan 325000 Ft-ig bezáróan szeretnék vásárolni, a laptopot a hordozhatósága miatt részesíteném előnyben.
Találtam egy olyan modellt, amely belefér a keretbe, mit gondoltok, van olyan lehetőség, amely ennél jobb? Ha igen, milyen irányban kellene keresgélni? A linket ide rakom a végére.

Köszönöm a segítséget!

https://www.digiprime.hu/laptop/asus-laptop/asus-rog-tuf-fx504-ar/asus-rog-tuf-fx504gm-41116-elado

Itt találsz teljes, épkézláb PC konfigurációkat

1 Like

ha esetleg nem kell sok helyre hordozni csak mondjuk két helyre akkor jobban jársz ha össze raksz egy mini atx-es pc konfigot és veszel két monitort . ha nyilván hordozgatod össze vissza akkor meg csak a laptop az ami járható út.

Köszönöm Nektek!

Legfőképp ott mérlegelj mennyire fontos a hordozhatóság. Szerintem még egy mini itx pc-t sem annyira szerencsés hurcolni, meg ez nem az árkeret amibe belefér egy épeszű konfig monitor(ok)al.
A gamer lapos kényesebb kategória, főleg az újabb típusok amiről nincs annyi feedback. Abban az esetben ha mindenképp játszani szeretnél itt is, ott is csak akkor vedd fontolóra. Esetleg kiváltható egy pc + tablet kombóval, de nem tudom milyen felhasználási területre kellene.

1 Like