GAMER / Munkás lapos


#1

Sziasztok! Egyetem előtt állok, kolis leszek, szóval kellene egy hordozható gép. Két opció között vacilálok és a segítségetek kellene. 1. opció: Gamer lapos (max 200e Ft ± pár ezer), olyan kellene csak, amin a CS:GO illetve PUBG (nem annyira lényeges), esetleg egy két autós játék elfut. 2.opció: Hanyagolom a játékot, és olyan latop kellene (nem tudom hogy mennek, erre olyan 100e ± pár ezer menne) ami igazából általános egyetemi munkához kellene, tehát tudjak rajta dolgozgatni. Esetleg… egy olyan lapos létezik, ami a kettő között van? (max 150e Ft, nem gamer lapos, de a CS:GO-t elviszi hibátlanul! Köszi :smiley:


#2

https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_lenovo-ideapad-330s-81gc0049hv-kék-gamer-15-6-fhd-core-i5-4gb-1-tb-hdd-gtx-1050-4gb-dos-1282524.html

http://radium.hu/gamer-laptop/lenovo-ideapad-320-15abr-23784.html

http://radium.hu/gamer-laptop/asus-fx505dy.html

Hirtelen most ezek ,de ha Gamer akkor 200k alatt nem igazán fogsz szerintem Gamer laptopot kapni viszont ha munkára kell akkor 150kért már szerintem bármelyik kicsit erősebb laptop megfelel az igényeidnek.


#3

A CS-t szinte bármilyen laptop elviszi, de gamer laptopot nem igazán kapsz 300 alatt (mármint ami ténylegesen tud is valami értékelhetőt gamingben).

Szerintem inkább a specifikációkat nézd:
Legyen a gépben:
8gb ram
legalább i5 proci
SSD (vagy SSD+HDD)
Opcionálisan valamilyen dedikált kártya

Ezek olyan 150 körültől már elérhetőek, de a PUBG-t el lehet felejteni, ahhoz minimum duplázni kéne a kereted.


#4

És ahogy olvasom itt a kövi kommentet egy 150 ezres gép a cs-t viszi nem?


#5

Köszi! azért mondom, a pubg nem is fontos, inkabb cs-zek, de akkor egy sima 150 ezres laposon megy a cs, ez akkor így jó hír!


#6

Nálunk a középiskolai koleszba le volt tiltva minden port, meg egyébként sem volt túl gyors net, szóval konkrétan nem lehetett játszani. Persze egyetemi kolesz biztosan más, de azért én megvárnám h milyen az a kolesz.
Ha gamer laptopot veszel annak olyan szar lesz az akkumlátora, hogy nem fogja kibírni az órákat, ha esetleg nincs minden helyen konnektor, de ezt megint csak nem tudod előre.
Nekem is ez lesz az első évem, de én előbb megnézem hogy s mint működnek ott a dolgok, egyetem függő is.


#7

Debreceni Egyetemre megyek, nettel nem lesz baj, se semmi mással, nekem a csgo a lényeg + hogy dolgozni tudjak rajta :smiley: más játék annyira nem erdekel :stuck_out_tongue:


#8

Válasz ki egy laptopot ami szimpatikus árban, összeállításban, mindenben, aztán nézz róla teszteket, rengeteg van youtube-on. Ebben az árkategóriában fps teszteknél azért elő szokott kerülni a cs:go.


#9

VPN 1000ft havonta és azt csinálsz amit akarsz


#10

Mondjuk nehéz, ha este 9-kor lekapcsolják az áramot és net sincs :joy:
Fél évig bírtam, aztán inkább keltem hajnalba :smiley:


#11

Egyetemen nincs ilyen ott azt csinálsz amit akarsz.


#12

jaja :smiley: ez nem gimis koli :stuck_out_tongue:


#13

itt nem lesz ilyen ne aggodj :smiley: