Gamer pc 250 000-300 000 forintból

Sziasztok! Szeretnék a fennt látható összegből egy jó gépet összerakni, csak nem nagyon értek hozzá. Jártam a skynet-computer weboldalán és már kinéztem egy gépet, de elolvastam a véleményeket úgyhogy inkább nem rendeltem meg. Úgyhogy segítségeteket szeretném kérni hogy milyen gépet rakjak össze. Amit szeretnék hogy a gta V, a CoD, a WoT és a fortnite jó grafikán elfusson. Válaszotokat előre köszönöm.

Helló!
Kezdésnek innen szemezgess:

Viszont jelenleg ebből az árból nem lehet túl időtálló gépet összerakni sajnos.
Csak maga a gép kell vagy egyéb perifériák is?

4 Likes

Ebből a keretből Series X plus gamepass ultimate 1 évre és jó vagy.

Egér + bill natívan megy cod/fortnite-ba.

3 Likes

Szia!

Összedobtam egy gépet, a lehető legolcsóbb (de még minőségi) alkatrészekből, amikért érdemes pénzt kiadni ma, 450e a vége:

Ennél inkább csak feljebb mehetünk árban, ha jó grafikán szeretnél játszani.

2 Likes

Szia!! Ez csak maga a gép.

Ha nem tudsz még hozzárakni, hogy meglegyen Error buildje akkor sajnos még így sem nagyon lehet mit ajánlani.
Ahogy soolerirl írta max egy Series X gamepassal, viszont ahhoz meg kell venni xboxra a codot és a gta-t is.
Esetleg hardverapron lehetne nézni használtat (nekem mondjuk fb marketplaceről van és lekopogom, 2 éve teszi a dolgát), de azokban lehet rizikó.

1 Like

Az a gond hogy az előző gépem is használt volt és meg is lett a baj. Úgyhogy szüleim semmi képpen nem akarnak használt gépet. Illetve az online oktatás meg ilyenek xboxon nem igen lehetséges tudtommal. De köszönöm a segítséget. Lehet az lesz hogy egyenként szerzem be a dolgokat. Lehet sok idő, de legalább jó lesz

Ohh értem. Akkor a mostani már kuka? Mert ha nem akkor oktatásra jó és marad a box.
Egyébként nem feltétlenül jó ötlet szépen egyesével beszerezni az alkatrészeket. A nálam jobban hozzáértők biztosan el tudják mondani részletesen, hogy miért de csak egy példa. Garancia, megveszel most valamit és pörög a garancia a levesbe. Inkább rakd félre az árát ha lehet és gyűjts hozzá.

1 Like

Teljesen kuka. Mert kekhalált kapott gondoltam biztos újraindul, de nem. Ránéztem a kártyára nem forogtak a ventik. Apa bevitte Debrecenbe egy szervizbe és azt mondtak hogy az egész gép kuka.

Akkor gyűjtök egy adott összeget úgyis “mindjárt” szülinap, karácsony, ballagás. Hát ha összegyűlik egy komolyabb összeg. Majd akkor egyik ismerősünk segít kiválasztani. Köszönöm a válaszokat sokat segítettetek.:smile:

1 Like

Puszta kíváncsiságból: az ismerősöd mennyire ért hozzá?

1 Like

Ismerősök ezek a szervizes hozzáállások! Le tudnád írni, hogy mikből áll össze a régi géped? Lehet csak annyi a baja, hogy megfáradtak a VGA ventik és a melegedés miatt fagyott meg. Táp is lehet rossz. Nem feltétlen kuka az egész. De ezeknek a zseni PC szervizeseknek az a lényeg, hogy kevés munkával sok pénzt keressenek, így azt mondanak amit akarnak a laikusoknak. Tisztelet a kivételnek. Ha tudod légyszi írd le mik vannak benne.

3 Likes

Esetleg ha opció lehet hogy ha most online oktatás miatt VGA nélkül raktok össze gépet és később pedig mehet bele egy videó kártya , plusz ssd …

3 Likes

Ezzel foglalkozik.

Fhuu hát a tápot nem nagyon tudom de amit tudok mondok:

geforce gtx 1050
Amd Athlon X4 880k Quad
ASRock alaplap
16 GB RAM

Több minden nem jut eszembe bocsi😅