Gamer szék! EU szállítás!


#1

Üdv Gamer Ninjonok.

Végreer megtörtént. A SecretLab székeit nem tudom hogy ki ismeri. Én személy szerint nagyon szerettem volna, viszont egészen mostanáig csak Amerikába, Ausztráliába, Koreába volt lehetséges vásárolni.
Viszont kb 1-2 hete van mostmár lehetőség Európába is berendelni.
Nem tudom h érdekel e valakit de hátha, sajnos nem egy olcsó viszont minőségi ülőalkalmatosságról van szó.


#2

És ez miért jobb, mint egy olcsó szék, ami bárhol kapható?


#3

Olcsó széknél bármi jobb :slight_smile:


#4

Hát nekem olcsó székem van, és nem érzem úgy, hogy kéne drágábbat vennem.
Mégis mit kell tudnia azon túl egy széknek, hogy kényelmes legyen? Alvázvilágítás? Motoros görgők? Masszázsprogramok? Ülésfűtés? Integrált légkondi?


#5

RGB nélküli szék az buzis #Kappa

:smiley:


#6

ezek pusztán a saját tapasztalataim:

3 éven át egy közepes árfekvésű irodai forgószékben dolgoztam, itthon pedig egy sima irodai széken ültem (mint ami pl egy céges konferenciateremben van)
Éreztem hogy kényelmetlen, de úgy voltam vele, hogy biztos maga az ülés az. Hát nem!
Vettem egy AKracing Gamer széket és nagyságrendekkel kényelmesebb, masszívabb. Arra van kitalálva hogy huzamosab ideig a gép előtt ülj benne és azt a lehető legszabályosabb testtartással. ehhez ott a dönthető támla, az állítható magasság és a derékpárna is ami olyan masszívan egyenesentartja a hátat mint az állat.
elmúlt a hátfájásom, nem érzem fárasztónak már a 2-3 óra gép előtt ülést (még a 6-8 órát sem) és a szék 1,5 év után is ugyanolyan masszív és jó állípotú mint újkorában. Ez pl az irodai forgószékre nem igaz, az 1,5 év után már úgy ki vol.t ülve, csoda, hogy el nem tört.

Szóval amíg nem próbált valaki Gamer széket, ne ítélkezzen, mert teljesen más minőségi kategória, mint az irodai székek összessége. Drágább? igen. De a minőséget meg kell fizetni. És jelen esetben ezt nem érzem pénzkidobásnak


#7

Hát igen, ez a fajta hozzá állás (minek drága jó az olcsó) is az ami miatt nem érdemes vitába szállni…
Én is tervezem egy Gamer szék beszerzését, igaz húzós az ára, de sok helyen olvastam, hogy megéri…
Köszi, hogy megosztottad a tapasztalatod! :slight_smile: