Gears 5 Textúra hiba


#1

Sziasztok! Ilyen textúrákba futok bele folyamatosan a játékban.

Mindegy milyen grafikai beállításokkal játszom, ultrán is próbáltam, legújabb AMD driver fent van. az FPS alapból lekorlátoztam 40 FPS-re, mert gondoltam R9 380 2 gb-al egy mid-high settingel stabilan tudnám futtatni, szóval azért a 40 fps. De most próbálgatni se tudom a beállításokat, mert mindenhogy megvan az fps a be nem töltődő textúrák miatt. Ha 5-10 mp-et nézem az adott textúrát, akkor betöltődik. Reddites meg steames posztokban volt már pár embernek ez a hiba, de senki nem tudott megoldást egyelőre. Ha valaki esetleg talál rá, szóljon bátran. :confused:


#2

Ha nincs SSD a gépedben, akkor egyszerűen nem tudja elég gyorsan betölteni a textúrákat. Ez ilyen


#3

Köszi a választ. Lehet segítene az SSD. Ebben annyi a szomorú, hogy a Windows Store hivatalos Ajánlott rendszerkövetelményeibe szerintem nincs benne hogy kellene SSD-t venni a játékhoz, hogy ne nézzen ki úgy, hogy lehánnyam.


#4

Új játék, nincsenek optimalizálva rá a driverek, láttad Pistinek is miket művelt a streamben a 2080 Ti-vel is. Türelem, játék update, driver frissítés, ezeket tudom javasolni.


#5

A streamet később csekkolom majd, nyilván a spoilerek miatt. De ha máshol is van problem, akkor így már legalább várhatok valami patchre. Köhi.