Geforce Now


#1

Nemtudom, ki mennyire értesült a dolgoról, de az NVIDIA igencsak belecsapott a lecsóba, és elkezdtek tesztelgetni egy új cuccot, ami a GEFORCE NOW névre hallgat. Az egésznek igazából annyi a lényege, hogy gyengébb, esetleg OS-ből adódóan nem játékra alkalmas gépekre is eljussanak a nagy címek is. Ehhez van most lehetőség egy béta regisztrációra az alábbi linken: https://www.nvidia.com/en-us/geforce/products/geforce-now/mac-pc/ nem kell mást tenni, mint egy béta hozzáférést kérni, és ha van egy jó internet kapcsolatunk, a nem túl jó gépünkhöz, akkor remélhetőleg záros határidőn belül sikerül hozzáférést kapni ehhez a szolgáltatáshoz is egy kis tesztelésre. !!NEM 2 PERC MÍG HOZZÁFÉRÉST KAPSZ, MERT BAROMI NÉPSZERŰ!!
FB page a cucchoz: https://www.facebook.com/NVIDIAGeforceNow/


#2

Én pont ma kaptam emailt, hogy bekerültem a programba , meg egy kis időt kertek, a nagy tolongás miatt, de mindenképpen beszamolok róla hogy milyen! :slight_smile:


#3

Igen, én is éjjel kaptam, azért is ugrott be, hogy közzéteszem. :smiley:


#4

yap :smiley: kiváncsi leszek milyen, én is már megkaptam az emailt :smiley:


#5

Ma meg jött a beta access :slight_smile:

GTA V-el próbáltam ki. Pillanatok alatt “feltelepült”. Max beállítások mellett 1080p-n 45-60 fps-t tartott a játék. Szerintem kezdetnek elfogadható.

Az áráról konkrét információt nem találtam. Pletykák szerint havi 20-25$ lesz 20 óra játék. Ez nem rossz ár, de a 20 óra elég karcsú. Valószínűleg csak a casual játékosokat célozzák meg.


#6

Sziasztok!
Én tegnap igényeltem a béta hozzáférést a NOW-hoz. Mostanában nem tudja valaki kb mennyi idő míg bekerül az ember? (Ha egyáltalán belehet még kerülni)


#7

Én vagy fél éve jelentkeztem rá kiváncsiságból, se kép, se hang azóta se :smiley:


#8

Én próbáltam már, hihetetlen jó, viszont nagyon gyors net kell az élvezetes játékmenethez…ha az meg van, pöpec. :]


#9

Én is probáltam nagyon komoly. Gyenge laptopon pubg 100fps felett high settingsel :smiley:


#10

Az a baj, a netem is szar…Ebben a nyavajás társasházban 25 megás a max.
Pedig casual játékosként még azt a 20-25€-t is kipengetném majd havonta, amit rebesgetnek.


#11

Szia! Én tavaly nyáron igényeltem, a múlt héten kaptam meg, de biztos van aki hamarabb hozzájutott. :joy:


#14

Nekem sem jött semmi, kb januárban igényeltem :pensive:


#15

Én többször is elküldtem az igényt ugyanarra az ID-ra. Végre megjött a kulcs hozzá. Nekem a színek fakóak a gépre telepített verziókhoz képest.


#16

Én tavaly decemberben igényeltem a BETA acces-t és október eleje fele kaptam meg a kulcsot azóta csak azon játszok nem világ megbaszó internettel de elfogadható van egy kis latency amit szinte ha nagyon belemerülsz és játszol szinte észrevehetetlen még FPS játékokkal is. Eddig nagyon tetszik majd az árára kiváncsi leszek, remélem nem csak a Casual playerek lesznek a fő célpont, hanem lesz valami olyan csomag ami kedvez olyanoknak akik sokat töltenek/töltenének gép előtt.


#17

Én február környékén igényeltem, múlt héten kaptam meg az e-mailt, hogy benne vagyok a programban… Természetesen miután vettem egy 1080 ti-t…:rofl: :neutral_face:


#18

Nekem is kb egy év után, egy hónapja jött meg a mail.Engem zavar a latency, nagyon minimális de akkor is érzem az irányításon.


#19

Sziasztok!

Ez meddig működik?
Most találtam meg az aktiváló kódot a spam mappában :smiley:
Div 2 open bétában kipróbáltam meg ac originsen és valami álom volt ahogy futottak a játékok:D


#20

Szia. Én még nem láttam dátumot, hogy meddig működne, de kössz, hogy eszembe juttattad, hogy van ilyenem. Meg is nézem változott-e valami. :grinning:


#21

wifi-vel volt baja, meg latency is volt, de kábelen nagyon tuti volt :smiley:


#22

Köszi az infót. Milyen nettel toltad kábelen? Nekem mikor utoljára próbáltam a 100 megabites gyenge volt. :grinning: Pedig azt fixen leadja 0-24.