TheVR Fórum

Geforce Shadowplay/Experience probléma!

Sziasztok! Már egy ideje próbálkozok a GeForce Shadowplay-el, viszont mindig egy problémába ütközök, amit máshol még nem láttam/olvastam. Egy I5-4570-nel, GTX 1050 ti-al, 16 gb rammal rendelkezem, elvileg meg kell feleljen az elvártaknak. Amikor be akarom kapcsolni a “Játékon belüli réteg” fület ( Imgur: The magic of the Internet ), kis ideig tölt, majd egy hibaüzenetet dob ki. (Imgur: The magic of the Internet ) Próbáltam újratelepíteni, a GeForce-t updatelni, a drivert is (Illesztőprogram-verzió 465.89), viszont sehogy nem sikerül megoldanom a problémámat. Előre is köszönöm, ha valaki tud valamilyen téren segíteni!

DDU-val vakard le az egészet és felejtsd el az Experience-t. Van OBS-ben is visszajátszási puffer, az tökéletesen működik és még tudod is részletesen konfigurálni.

1 Like

Igazából az Experience-re azért is lenne szükségem, mivel ahogy tapasztaltam más felvevőprogramot, kevesebbet “enne”, illetve a másik szempont, hogy szeretném a képet szinesíteni is, amit így könnyedén tudnék használni, köszi a segítséget!

Tessék?

Mire gondolsz pontosan?

Jelen esetben az MTA SA-mat szeretném szinesíteni, akár felvevéskor is (Imgur: The magic of the Internet , Imgur: The magic of the Internet), ezért lenne rá szükségem.

https://obsproject.com/wiki/Filters-Guide