Gép vélemények

Sziasztok!
Mit gondoltok erről a gépről?

A háznak semmi szellőzése nincs, a processzorból inkább az AF verzió, SSD kuka, valami jobb minőséget vennék, mondjuk MX500.
A többi rendben van mondhatni.
Egyébként ott a build ajánló.

1 Like

Ház vacak.

Prociból csak AF szériát érdemes venni, ezt nem.

Memóriából inkább 3200 vagy gyorsabbat érdemes venni.

GPU-ból 60-ért már 8 gigás 580-at kapsz ami jóval erősebb, azt a +8 ezret simán megéri.

Nem kell túlgondolni, érdemes az ajánlónál maradni:

3 Likes

Igy jobb?

Van 1 keret ezért nincs benne most ss.

Igen, kivéve a videokártyát.

Mint mondtam, ennyiért RX 580-at kapsz, az Asus kártyák szintemindig vastagon túlárazottak.

Sapphire RX580 8GB GDDR5 Pulse 11265-05-20G videokártya

Ez jó?

Igen.

De XFX-et kapsz 61-62 körül is.

Mi a különbség?

Kb 6 ezer forint?

Ha meg tudod oldani, hogy beleférj a keretbe, akkor inkább a merevlemezt hagyd ki kezdésnek, és az SSD kerüljön bele. Sokat számít felhasználói élmény szempontjából.

2 Likes

Plusz a rendszernek mindig SSD-n van a helye, tehát ha most összerakod a géped, felraksz mindent a HDD-re 1. nagyon lassú lesz az egész rendszered egy SSD-re telepített rendszerhez képest, 2. mikor megveszed az SSD-t kezdheted újra telepíteni a Windowst és minden mást az SSD-re, esetleg átmentegetni a dolgokat HDD-ről.

Szerintem is egyszerűbb, ha kihagyod a HDD-t, és kicsit kevesebb tárhelyen elvagy az SSD-vel, de arra rakod rá a rendszert, és később meg csak belepattintod a HDD-t és meg is vagy a tárhellyel is.

Ahogy látom PCX-en rakod össze a gépet, ha semmi esetre sem jöhet az szóba, hogy külön bolttól rendeled az alkatrészeket, akkor a Sapphire 11266-66-20G Radeon RX 570 8GB DDR5 Pulse Optimized kártyát választanám. Ezeknek a Sapphire modelleknek talán a legjobb a hűtésük, és a leghalkabbak az RX 570-esek közül. Mellesleg 5k-val olcsóbb is mint a Strix modell, ami ráadásul még hangosabb is.

3 Likes