Gépház eladás postai költségei


#1

Sziasztok!

Elszeretném adni a régi gépházamat. A kérdés az lenne hogy egy 7kg-os csomagot 13000Ft-ért mennyiért szállitanak el házhoz vagy postapontra? Mert a vevőnek nagyon nem mindegy és a postai kalkulátor nem működik. Válaszokat előre is köszönöm!


#2

Méretfüggő, a csomagok általában valahol 2000 Ft-tól indulnak a postán és asszem 50 ezerig így is biztosítva vannak. Vagy besétálsz a pontos méret adatokkal a Postára vagy pl a vaterafutar.hu oldalon más cégekét is ki tudod kalkulálni.


#3

Azt gondoltam h holnap bemegyek megkérdezni csak gondoltam valaki tudja-e hogy körübelül mennyi lehet. Köszi a válaszod!


#4

Telefon?


#5

gépház


#6

A Postával való kommunikációra gondolok :wink:


#7

Jaa, még nem hívtam fel őket de egyébként jó ötlet. Nem is gondoltam rá :smiley:


#8

Csomag simma feladással, vagyis értékbíztosítás nélkül 20 kg-ig 2170 ft. a méret felárat meguszod mert a gépház nagy eséllyel belefér még a keretbe. Ebben az esetben nincs értékböztosítáa

Ha valamiért mégsem férnél bele a meretbe akkor pluszba jön 2170 ft. vagyis itt már 4340 jön ki.

Különszolgáltatás felár pl az értékbíztosítás ami minden megkezdett 10k után 215 ft. Ha törékenyként kezelteted akkor az alapdíj 75%-a.
Még van pár lehetöség aminek a végen akár a gépház ára is rámehet a feledásra.
Javaslom a tértis feladást csak 240 ft plusz és akkor kapsz visszaigazolást az atvételről és a címzet meg a postán átveszi a cuccot. Ertéknyilvanítás is beleférhet 10k szintig igy összesen 2635 jó esetben a rosszabb változat a 4805 ft


#9

Köszönöm szépen így már menni fog! :wink:


#10

@lengyelb, zárást kérnék.


Lezárva ekkor: #11