Gépigeny stimmel, mégsem fut

Esetleg szétszedheted kitakarítani, és újrapasztázni a procit/videokártyát, lehet túlmelegszik.

inkabb ossze epitek valami vasat. ez amugy is csak melora lett veve, tarolni az adohoz kello cuccokat stb

Sajnos ami fel van tüntetve gépigény az már régen elavult nem frissítik és sajnos a megjelenés napján se volt már mérvadó elég combos gép kell hozzá az optimalizálatlanság miatt lehet olyan megoldás még hogy a felbontást csökkented amennyire tudod de sok plusz fps-t nem ad még így se.

Ami ludas lehet az a videókártya szerintem. Mikor vásároltam a játékot nekem egy 960 4gb-s volt és nyugisabb helyeken olyan 60-70-80 között ingadozott az fps-em nagy városok közelében ez sokat esett (hegyről ránézel yasnaya) akkor be tudott még 30 alá is esni.

Szerintem a megoldás csak is az update lehet hogy élvezhető legyen a játék.

A ludas igazából minden.

A javasolt i5 4430 25%-kal erősebb mint a 7200U, a 960 meg mint mondtam közel 60%-kal erősebb az R7 M445-nél. Ez a kettő együtt már drasztikus különbség. Sajnos ennyivel gyengébbek a mobil eszközök az asztaliaknál, így nem csoda ha nem megy.

Ehhez jön még a lassú ram, és hogy a legtöbb laptopban gyárilag nem 2 csak 1 stick van, így még csak a dual channel sem működik.

1 Like

ertem, hat keresme a topicot ami leir egy full konfigot, es ossze rakosgatom itt angliaban, nem nagy ugy. :smiley: azert koszi skacok

epp olvasom, de nem ertem ami oda van irva, hulye vagyok en ehhez az egeszhez…

@meteoric87 igen teljesen igaz én ilyen értékeket kaptam annó ezzel a konfiggal:

fx 6300
8gb ram 1333
960 4gb

szóval ez se volt egy csúcs szuper vas a processzor még egy hangyányit gyengébb is a 7200u-nál magasabb órajelen fut de lassabb volt. a Ram még mindig 8gb single channel de hát nyilván más egy asztali build mint egy hasonló árkategóriás lapos ég és föld. :slight_smile:

KB egy mainstream szintű gép kell legalább, hogy gond nélkül tudj gamelni :slight_smile: Ha nagyon nem vágod a témát, akkor veszel valami előre összepakolt gépet vagy összerakatod

1 Like

ahogy @madve is mondja a budget plus-nál már játszható a game viszont lesznek helyek ahol gyenge lesz.
A járható út a mainstream ott mindegy már hogy amd-vagy intel amelyik szimpatikusabb nagy árkülönbség nincs közte. :slight_smile:

Ha a PUBG a cél, én inkább a Performance buildeket javasolnám, inkább az AMD-t a későbbi fejleszthetőség és tuningolhatóság miatt, de igazából mindegy. A PUBG ramból is simán bekajál többet mint 8gb így a 16 jobb választás, GPU szintén, mondjuk 1080p alacsonyabb grafikára elég a 1060 is.

1 Like

Valameik nap nézegettem az Arhos-nál pont akciósak voltak a gamer laptopok…bár ha teheted a Desktop mindenképp jobban magéri…már csak a későbbi fejleszthetőség miatt is.

Egy olyan £2k-ból már egész ütős gépeket lehet összedobni. Azt megjegyzem még, hogy a legjobb árakat általában Amazon-on találod itt Angliában tapasztalatom szerint…de Overclockers-en is szoktak lenni jó akciók amiket érdemes lehet bezsákolni.

Én pár hete láttam egy 6700k-t Asus Maximus lappal, 32GB Corsair RAM-al, S340 Elite case-ben GPU és HDD/SSD nélkül £450-ért Facebook market-en. Ott is érdemes lehet szétnézni…

es az R6 futna?

Hát a jelenlegi konfigon kicsi az esélye, hogy élvezhetően menjen bármilyen uj game.Ha uj geped lesz amilyet pl fentebb ajánlottak akkor lazán elfutna.
De viszont,hogy ha nem értesz a gepekhez akkor angliaba elég sok helyen van elore osszerakott es neha szinte ugyan olyan arba mintha te raktad volna ossze,de általában max egy 100-200£ al drágább az előre osszerakott.Angliaba meg az a +100 szerintem megeri es mikor megjon csak bekapcsolod s csa.

1 Like

ebben igazad van. ez lesz akkor az elkovetkezokben. :smiley:

Ezzel azért vigyázni kell, nagyon meg kell nézni az összerakott gépeknél az alkatrészeket. Sokszor spórolnak alaplapon, tápon, házon, hűtőventiken.

Én biztos nem fizetnék egy forinttal (vagy fonttal) sem többet egy összerakott PC-ért, sőt, igazából normál esetben olcsóbbnak kellene lennie (mivel akik nagy mennyiségben építenek gépeket, nagyker áron veszik az alkatrészeket). Egy gép összerakása egy jobb youtube videó segítségével nagyjából 1 órás művelet. Ezért 100-200£-t kiadni szerintem erős túlzás.

Na azért erre ne biztassunk már ilyen téren null kilométeres embereket. Nem egy olyanba futottam bele, hogy letörte a proci lábát, mert nem ment bele a foglalatba. Intelnél az alaplapi foglalatot sikerült szétcseszni. Floppy tápkábelt rádugta alaplapi venti csatira, mehát az is 4 pines… Amd hűtőnél műanyag eltört ( régebben lesarkazás ), intel hűtőnél meg ( ahogy pisti is egyik vidiben… ) elforgatta a lefogatókat, aztán egyszercsak a hűtő lefittyent a VGA hátuljára… stb… ezt nem egy full új gépen kell gyakorolni…

Ha annyira nem ért hozzá, akkor össze kell neki állítani egy konfigot, keresni egy olyan üzletet, ahol összeszerelik, és ezt az utat választani, ha már előre épített gépet nem akar venni.

Nézd, hülyék mindenhol vannak. Aki tud bánni 1 darab csavarhúzóval, és végignéz 1-2 videót, az simán összerak bármilyen gépet, ennyire könnyű mint ma még soha nem volt. Régen a sok széles vacak kábel, a házak borzalmasak voltak stb, ma már kb hülyebiztos minden. Ha valaki nem tud videók+manual alapján bedugni egy tápkábelt a megfelelő helyre, azon semmi nem segít.

Az igaz,hogy ense adnek 1 fillérel se többet, jobban szeretem magam csinalni. Ez csak egy opcio aki lusta vagy nem akar rakeresni,hogy mit hogyan, forumokot bujni stb szerintem annak megeri a pluszt.(tény, h 1 2 oraert a 100-200 £ kurvajo oraber :joy:

1 Like

Főleg ha azt nézed, hogy itthon kb 5000ft-ért raknak össze egy gépet.