Gépújítás!

Sziasztok!
A jelenlegi processzoromat szeretném lecserélni egy Intel Core i7-9700KF-re, viszont beleakadtam néhány problémába:
-Elvileg ennek a procinak LGA1151-2-es foglalata van, de ilyen lapot nem találtam. Itt arra lennék kíváncsi, hogy a síma LGA1151-es foglalatú alaplapba is belemegy-e?
-Milyen processzor hűtőt ajánlotok? Én egy Be quiet! Dark Rock Pro 4-gyel szemezek, de nem vagyok benne biztos, hogy jó lesz-e.
-Illetve, hogy mindezek mennyire dukálnának egy nVidia RTX 2060 OC 6GB-hez?
-Valamint, hogy ezek mellé kell-e valami pluszt szerezni, pl. erősebb táp, vagy valami hasonló.
A segítségeket előre köszönöm!

Milyen cuccaid vannak még?
Z390-es lapokat nézz a proci mellé.

Mindenképp intel kell és most?

2 Likes

Nem feltétlen Intel kell, csak eddig ilyenem volt, és nem nagyon tudom, hogy egy AMD tud-e ilyen árkategóriában hasonló teljesítményt produkálni. Nem most akarom ezeket megvenni, egyenlőre csak tervezgetek. A mostani cuccok a gépembe egy MSI Z170A MPOWER GAMING Titanium lap, egy AMD Radeon Sapphire RX 580 Nitro+, meg egy Corsair RM 550x táp. Az elején elfelejtettem odaírni, hogy a kártyát is csak tervezem beszerezni.

Az AMD jelenleg köröket ver az Intelre. VGA-t jelenleg ne vegyél (újat főleg), mert brutál árak vannak a piacon. Használton kifoghatsz jókat, de ott érdemes körültekintőnek lenned.

1 Like

A következő téma folytatása Gépújítás!:

Sziasztok. Van egy 3 éves konfigom ami újításra szorul,de lehet eladásra ezért írok,hogy egy jobban hozzá értő talán meg tudja mondani mit tegyek. Szóval a konfig a következő : Intel core i7 3,6 Ghz 8 magos proci,Asus b250m-plus alaplap,Nvidia Geforce 1050 Ti 4 gb videokártya,8 GB Corsair 2400 Mhz ram,1 terra hdd, 64 bites win pro megy rajta es a cod vanguard csak low beállításon megy rajta amikor a forza 4 még full grafon hasított rajta tavaly. A kérdésem a következő jobb eladni és beruházni 1 újba vagy még bizonyos dolgokat cserélve erősíthető ez a cucc. A válaszokat előre is köszönöm.

A kártya kevés neki, illetve nem árt hozzá 16gb ram se.

1 Like

Koszi. Irtam 1 szervizbe azt irtak,hogy a proci illetve az alaplap is keves holott neztem egy 12 gigas 3060 is beleferne szoval nem ertettem,de szerintem csak ram akarta tukmalni a sajat gépét. Milyen kártya kellene bele hogy high grqfikán menjen a vanguard?

2080/2080ti/3060/3070 stb

2 Likes