TheVR Fórum

Gfuel

Sziasztok ninjonok valaki rendelt már GFUEL energia italt?Ha igen le tudná írni a tapasztalatait?Esetleg kiszállítás hoz fűződő tapasztalatokat?(én most rendeltem és azt írtak hogy egy hónap múlva jön miközben a megrendelésnél azt mondtak , hogy egy héten belül?!?!!?)

Az energiaitaloknál károsabb termékeket már keresni kell erősen. A tulzott mesterséges adrenalinfokozók meg tömérdek koffein hazavágja az ember idegrendszerét ha nem vigyáz…

Igyál inkább tejet :wink: AZ jó. (Persze ne az angol tejeket…az palackozott víz…de a lengyel az jó és van a Tesco-ban is)

2 Likes

Ezt én is akartam neki írni, de már megrendelte… Nekem sem kenyerem ilyeneket inni, eü-sként pláne, kell még a májam meg a veséim egy jópár évig és kardiovaszkuláris regulátorokat sem tervezek még vagy 50 évig szedni :slight_smile:

Neked könnyű két sarokra van a Lenngyel/Magyar bolt:joy::joy::joy:

Egy :slight_smile: Pont az utca végén :slight_smile: De mondom, Tesco-ba is van Lengyel tej (UHT-s) annak tej állaga és íze is van.

2 Likes

Mielőtt mégjobban elterelődne a téma:
https://gfuel.com/pages/energy-for-everyone
“FAQ
WHAT IS G FUEL? AND HOW DOES IT WORK?

G FUEL is a Natural Energy Drink Formula created by Gamma Labs. Our original goal was to create a 100% clean, natural, and healthy alternative to sugar-loaded canned Energy Drinks. What we were after was an Energy Drink which would meet even the high standards of the most active and hectic lifestyles. In fact, our first customer was a professional eSports athlete who wanted an immediate increase in Energy, Focus, and Endurance; without the use of toxic chemicals or additives in canned Energy Drinks. You can check out Team Gamma to see all the professionals since then who now trust G FUEL”

És igen, léteznek természetes anyagok amik fókuszt/teljesítményt növelnek.

3 Likes

Szép reklámszöveg… No de az van mindegyiknek…

1 Like

Mivel szponzorálják PewDiePie-t, vettem egy starter packet. Reggel megittam egy adagot (kávé helyett) és elmentem melóba. Hát, én asszem elhagyom a kávét és áttérek ilyenre, sokkal jobban segített koncentrálni egész nap. Nekem bevált.

1 Like

kb mennyibe került a szállítás??

Magyarországra minimum $25 a szállítás, ami eléggé sok, és most nem is hiszem hogy van kupon ingyenes szállításra (legalább is magyar címre, ezt írta az oldal).

Jézus isten hova keveredtem