Ghost Recon Beakpoint pénz visszaigénylés

Sziasztok
Van itt valaki aki visszaigényelte a pénzét mert nem tetszett neki a játék?
Csak mert én is ezt szeretném tenni.
Gondolom a Ubisoft ügyfélszolgálatnak kéne írnom, és ha valaki tudna egy kis “sablont” vagy irányadót hogy mit kéne írni körülbelül az sokat segítene.

Hány órát játszottál eddig a játékkal?

2 Likes

22 órát :sweat_smile:

Akkor nem fogják refundolni.

3 Likes

2 (kettő) óra a max, amíg visszaveszik. Meg valami 3-4 napon belül számítva a vásárlástól.
Ez már a nyakadon marad.

1 Like

Steam: 14 nap elállási idő, 2 óra játékidőn belül.

Ubisoft: 14 nap elállási idő, amennyiben nem fogadtad el a szerződési feltételeket (tartalom letöltés előtt legtöbb esetben) vagy használhatatlannak nyilvánítják az adott terméket.

1 Like

Valljuk be nem is lenne fer meg korrekt azt mondanod 22 óra után, hogy kérem vissza a pénzt.

1 Like

Ja, nos ennyi időm volt elérni a 150-es item levelt hogy ne tudjak használni egy játék módot utána.
De már mindegy végül is nem veszik vissza…
20 ezer a kukába ha nem csinálnak valami normálisat a játékkal, mert ez közel nem tripla A-s termék.

Le kell szűrni a tanulságokat, pl:

  • nem rendelünk elő, akkor fizetünk valamiért, amikor kész van
  • nem kell azonnal ráugrani bármire. Semmi nem történik ha megjelenés után pár héttel, hónappal veszel meg egy játékot, amikorra egyrészt felpatchelik működőképesre, másrészt látod streamereknél, el tudod dönteni kell e neked
3 Likes

Nem tudom hanyadik ilyen szívásod volt ez, de előbb-utóbb lesz egy kis tapasztalatod és jobban fogod tudni szűrni a játékokat.

10-15 év gamelés után egyre kevésbé értem az embereket, minek vesznek meg minden szart, azt hiszik, hogy idén megváltozott valami és a COD 867. része biztos más, mint a többi, de nem. Hasonló gondolatokról ebben a témában olvashatsz, majdnem elkezdtem leírni ugyanazokat, amiket már leírtam ott. :smiley:

Említetted, hogy 20k kuka, ez így is van nagyjából, én azt javaslom, amit én is tenni fogok 2020-ban, térj át konzolra. Megnéztem milyen játékok járnak a PS Plus előfizuhoz, abban a pillanatban előfizettem egy évre pedig konzolom sincs :joy:
18 ezerért 24 játékot kapsz, de valamikor le van árazva 12 ezerre, tehát 12k cserébe 24 game, az ha számításaim nem tévednek 500 forint / game, de ami a legjobb, hogy rohadt jó játékokat adnak.
Ezenfelül meg ha dobozosan veszed konzolon és megszívod, utána még mindig el tudod adni másnak, vagy a boltok is visszaveszik valamivel olcsóbban. A hardveren meg alapból spórolsz ugye több 100k-t.

Az exklúzív címekről meg inkább ne beszéljünk, mert felhúzom magam. Most úgy néz ki az lesz az új trend, hogy minden játék jön PC-re is, de EGY ÉVVEL később. Ez volt a detroit-nál (még mindig portolják…), a red dead redemption 2-nél, most meg a death standingnél, és mire kijön teljes árú játékként PC-re PS-en vagy oda adják ingyen előfizuba, vagy hatalmas leárazást kap, szóval nagyon durva. Picit offtopic az egész amit írtam amúgy, majd keresni kell valami témát ahova beleillik. :smiley:

Főleg mikor a helyi Tesco-ba átlag fèlárba vannak a PS4-es game-ek a PS Store-os leárazàsokhoz képest :joy: HA konkrétan venni akarok valamot PS-re itt Angliában mindíg a Tesco-ból veszem…valami furcsa oknál fogva olcsóbb mint akárhol :joy:

Van, hogy olcsóbb mint ugyanaz a game a CEX-be (beadós használt game-ekkel meg HW-el foglalkozó lánc) használtan…

1 Like

Jaa, pont ma hangzott el TheVR streamben is, hogy a dobozos verziókat figyelni kell, mert durva dolgok vannak.

Én is vagyok annyira öreg westwood,düne megvoltak söt dünének édesapám még a párbeszédes részével amolyan kalandjátékal is játszott de már az sem volt rossz.Csak aztán jöt az ea és szépen elmsta öket lassan de biztosanés nagyjából ea-nek ennyi is a története beállt valami sieres mellé aztáhn szépen lassan rátette a nevét és már volt ugyanaz valamiért a játék,de persze kivételek itt ott voltak,de szerintem azok is inkább a kezdetekben.

Igen nekem is a nyakamon marad,de nem eröszakolt senki hogy megvegyem legközelebb okosabb leszek.EA,Ubisoft,Bethesda,mostmár a Rockstar is felmehet a listára.Jó lesz ez jönnek mások akik csinálnak jobbat lehet nem olyan grafikával meg cukros mázzal de több tartalomal.

Azért 22 óra mozi vagy kocsmázás többe kerül, és ott sem kérheted vissza a pénzed.

2 Likes

Ha úgy játszik vele az ember ahogy egy Ghost Recon-al kell akkor bőven van ebben is párszáz óra játék.

A lényeg, hogy max difficulty + minden bázissal úgy végezni, hogy nem vehetnek észre…amennyire lehet pedig csak knife takedown + silencer-es pityu közelről… Sokkal élvezetesebb mint ahogy az ember gondolná.

Azért a fele után tuti unalmas. Az ucsó 2 “AC” és a wildlansz is csak egy bazi térkép volt, ugyanazzal a 4 táborral és full önismétlődéssel.

1 Like

Legyen 100 helyett csak 10 óra, ne kerüljön 20 ezer forintba, ne legyenek ismétlődések, farmolások.

Igen a másik. Egyszer még rendben lenne sok órát beletenni mondjuk egy AC-ba, de aztán még jön 80 rész és töredék idő alatt belefáradok.

Nálam 2 játék van kívánságlistán, Detroit és Beyond two souls, más stori játékért nem vagyok hajlandó pénzt kiadni a PS Plus tagság árán kívül.

Dehogy is nem kiveszed a pénztárból és vesszel még pár dolgot. :smiley: