Gigabyte R9 390 Overclock

Sziasztok, vettem használtan egy használt egy Gigabyte R9 390, és elkezdtem oc-zni a kártyát (életem első oc-ja). core 1025 ->1149, mem 1500->1648, vol +18% Ez lett a best spec. Benchmark megy királyan, usebenchmark új r9 390 rekord, stb. Kérdésem: jó stresszteszt programot külön ehhez a kártyához valaki ismer? Illetve saját r9 390 oc beállítások is jöhetnek:D

https://lmgtfy.com/?q=gpu+stress+test&iie=1

Saját tapasztalatok érdekelnének

Próbáltál már guglizni? Ha beírod hogy “R9 390 oc results”, mi történik?

1 Like

Most direkt bunkózol? Érdekelt hogy itt a fórumon kinek milyen értékei lettek, és hogy ki-milyen stressztesztet ajánl. Ha téged nem érdekel lehet továbbmenni. Igen, rákerestem. Userbenchmarkon enyém a legjobb eredmény, 3dmark-ra pedig nem szándékoztam költeni, ezért azt nemtudom.

2 Likes

Ez rohadt jó xd

1 Like

Nézd meg más fórumokon. Ez a kérdést már több helyen feltették mint gondolnád. Ha egy kicsit utánanézel, találsz egy csomó embert aki megosztotta a világgal az eredményeit, így már választ is kapsz a kérdésedre.

Kérek mindenkit h a feltett kérdésre feleljen.

Nem kell a off-topik meg a felesleges feszültség :wink:

Köszönöm

5 Likes

Specifikus hardverre keresel személyes tapasztalatokat. Kicsit leszűkítetted a potenciális halmazt.

A rendszeres látogatók között lehet nem is találsz olyan embert aki ezzel a modellel rendelkezik. Tessék megnézni ProHardver-en az adott GPU széria gyűjtőjében, talán nagyobb sikerrel jársz:
https://prohardver.hu/tema/amd_radeon_tm_r9_290_290x/friss.html

1 Like