TheVR Fórum

GTA 5 Roleplay: ki - melyik, magyar szervert javasolja?

Sziasztok!
Nem rég láttam YT videókat a GTA 5, RP-s kalandokkal kapcsolatban és azok alapján, nekem megtetszett. Remélem az itteni közösségben is akad, aki legalább eggyel is találkozott - ha van ilyen, ossza meg bátran, melyiket is javasolja.

1 Like

Legutóbb volt nálunk ehhez hasonló kérdés, megoszlóak voltak a válaszok (számomra meglepő módon).

1 Like

Köszönöm a választ.
NewLife-t még nem ismerem, a kettő másikról hallottam csak. Eléggé megoszlóak a vélemények ezzel kapcsolatban.

1 Like

Ha nem feltétel a voice chat, akkor a GTA Hungary-t tudom ajánlani.RageMP kliensel lehet csatlakozni, de a serveren nincs voice chat.Én voice chat után próbáltam ki, és ott ragadtam, nekem sokkal “minőségibb” érzést ad, másrészt nem találkozol minden percben bugokkal, elég jól karban van tartva.Illetve nincs rommá modolva se, gondolok itt a járművekre.

2 Likes

A HRS Role Playt tudom ajánlani megtalálható a facebook a discord elérhetőség nem rég indult a szerver és nem bagos nem laggol és van nagyon sok újdonség benne ami más szervereken nem nagyon megtalálható.

Hali! New Life Roleplay, a szefi fele. nagyon komolyan van veve naluk az rp, a kozosseg nagy resze 20 folotti korosztalyba tartozik. vannak mentorok, nagyon segitokesz a csapat. sajna mostanaban kicsit megcsappantunk, de ha josztok akkor minden ujra fasza lesz. :smiley: meg az a helyzet h pl en reggelente jatszok inkabb es ha csak 2-3 ember van fent veluk is olyan jol eljatszunk, ugyhogy szeretem oket nagyon.

ja itt egy dc link

Szerintem a Second Choice RolePlay-t érdemes lehet kipróbálnod.

Szerver elérhetőségei:

Ip: s.scrp.hu

Discord: https://discord.gg/KfvQ9KQ
Weboldal: https://www.scrp.hu/

Lehet hogy bennem van a hiba de én egyiket sem javasolnám. Ha figyelmen kívül hagyjuk, hogy mind egytől egyig annyira bugos, optimalizálatlan és félkész valami, hogy a CP2077 hozzájuk képest makulátlannak tűnik még akkor is vannak problémák. A “játékosok” 99%-a nem tud elvonatkoztatni a gta-tól… mindenáron bűnözni és “maffiázni” akarnak. Borítékolható, hogy az első két napban ki- és/vagy elrabolnak óvodás hangú gengszterek. Majdnem mindenki kínosan magázódik és olyan karaktert akar játszani ami magasan meghaladja az értelmi képességeit. Ha Te ki is találsz egy normális karaktert, nem tudsz vele mit kezdeni mert a ritka kivételtől eltekintve akivel lehetne érdemben RP-zni, a többség nem lát túl azon, hogy ez egy modolt gta… De ha kínos, dadogós párbeszédekre és teljesen valószerűtlen szituációkra vágysz, akkor csak hajrá…

2 Likes

A CP2077-es hasonlattal nem, de a korosztályos résszel egyet kell értenem…

1 Like

Ez azért jócskán annak köszönhető hogy modifikációkból és plugin-okból épül fel egy efféle szerver. Amíg a Rockstar nem nyújt segítséget, addig ez nem sokat fog változni.

(Literálisan az MTA is ezért esik össze maga alatt, mivel az alapjátéknál nem létezik a többmagos kihasználás.)

Csak a Nightfall ¯_(ツ)_/¯ #csakaznf

2 Likes

Sziasztok! Megnyílt magyarország első 70-es évekbeli RP szervere. Ha valakinek felkeltette az érdeklődését akkor itt egy youtube link:

Discord:

jó játékot!

1 Like