GTA 5 Roleplay: ki - melyik, magyar szervert javasolja?

Sziasztok!
Nem rég láttam YT videókat a GTA 5, RP-s kalandokkal kapcsolatban és azok alapján, nekem megtetszett. Remélem az itteni közösségben is akad, aki legalább eggyel is találkozott - ha van ilyen, ossza meg bátran, melyiket is javasolja.

Legutóbb volt nálunk ehhez hasonló kérdés, megoszlóak voltak a válaszok (számomra meglepő módon).

1 Like

Köszönöm a választ.
NewLife-t még nem ismerem, a kettő másikról hallottam csak. Eléggé megoszlóak a vélemények ezzel kapcsolatban.

1 Like

Most fog hamarosan nyílni a ClassFive. Elvileg voice alapú lesz és egész érdekes dolgok lesznek benne. RP szinten nem kell LS-RP szintre gondolni (SAMP, az eredeti angol LSRP), hanem akinek régről rémlik a ClassRPG, az a szint, csak azért egy fokkal jobb. :smiley: Egyébként régi játékosok közül páran dobják össze. Szerintem ígéretes, itt legalább ha valami tanácsot adsz, akkor meghallgatják, nem mint régen ott. Egy próbát szerintem megér.

1 Like

Ha nem feltétel a voice chat, akkor a GTA Hungary-t tudom ajánlani.RageMP kliensel lehet csatlakozni, de a serveren nincs voice chat.Én voice chat után próbáltam ki, és ott ragadtam, nekem sokkal “minőségibb” érzést ad, másrészt nem találkozol minden percben bugokkal, elég jól karban van tartva.Illetve nincs rommá modolva se, gondolok itt a járművekre.

2 Likes