Sziasztok
Nem tudom játszik-e valaki a Guild Wars 2-vel, vagy kiszeretné-e próbálni. Én és egyik haverom már évek óta toljuk ezt a játékot, csak kéne még valaki, akivel lehetne játszani. Az se baj ha kezdő vagy.
A játék ingyenes, de vannak korlátozások. A teljes játék élményt akkor kapod meg ha megveszed a (jelen két darab) kiegészítőt.
Rengeteg dolog van a játékban:
-Mély összetett sztori
-Nem szokványos küldetések
-Élvezhető map felfedezés
-Guild rendszer, Guild eventek
-Aréna alapú PvP (van ranked is)
-WvW(gyakorlatilag olyan PvP, ahol 4 hatalmas mapon harcol egymás ellen 3 szerver, vannak ostromok is)
-összetett crafting rendszer
-rengeteg dungeon, crafting rendszer
És rengeteg nem megszokott, új rendszer
Rengeteg magyar játszik vele. És fontos, hogy Piken Square szerveren játszunk!!!
Hali, nagyon szépen köszönöm a Toy Mini Eye kódot, a Nightfall kódot, és az Eye of the North DLC-t. Elnézést ha mohónak tűnök, de ha ennyi idő alatt nem vitte el más, akkor ezek után sem hiszem hogy valaki lecsapna rá, én pedig hasznát veszem. Egy haverom a Heroic Edition-t próbálta, de nem lett jó a kód , de azért köszöni Köszönjük szépen!
Sziasztok. Én is játszok a játékkal, csak nincs senki akivel tudnék játszani jelenleg. Ha még aktuális akkor én is szívesen csatlakoznék. (kicsit megkésve írok. Tudom bocsi )