GY.I.K. page

Sziasztok,
Gyakran látom h. mindenki idegállapotba kerül Mikor kérdésekre. Banok, Rage mind a youtuberektől, mind az adminoktól. Olyan kérdésem lenne h. létezik v. miért nem készül egy oldal Gyakran Ismételt Kérdésekről ami frissen, up to date-en lenne tartva s megkímélné esetleg a kérdezőt h. banolva legyen. Ezeknek a kigyűjtése főként az adminokra, lelkes követőkre jutna akik képben vannak szinte minden elhangzottról.
Lehetséges ilyen v. maradjunk a kibanolt kérdéseknél?

1 kedvelés

Erre gondolsz?
Továbbá véleményem szerint a tech segítség, közösségi témákon felül maga a fórum is a Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) megválaszolására alkalmas. Itt is választ lehet találni sok kérdésre.
“Mikor lesz?” kérdésre itt sem lesz válasz, arra a menetrend ad választ. Ha a menetrend üres, akkor azért az, mert még Jani és Pisti sem tudja, hogy mi lesz a következő stream.
A MOD FAQ, a Twitch FAQ és a Fórumon a ninjonok által kezelt FAQ topic (amelyről a hírek automatikusan kikerülnek twitterre https://twitter.com/ninjonupdate ) mind azért van, hogy aki akar az itt választ találhat a kérdéseire.
A chat szabályok szigorúak, de ez érthető, hiszen ilyen nagy nézőszám mellet, ha minduntalan kérdések lennének, ráadásul valamikor teljesen általános kérdés, amire már ezerszer válaszoltak, akkor a stream élvezhetetlen lenne. Ez egy gameplay esetén nem szükséges, akkor a streammel kell foglalkozni és ennek megfelelően használni a chatet.

5 kedvelés