Gyerekként mi akartál lenni?


#1

Mi volt az almod gyerekként? Ez hogy és miért változott meg, ha megváltozott? Sikerült teljesíteni az álmotokat?


#2

En mindig is bergyilkos szerettem volna lenni…jol kereso allasnak latszott, es valoszinuleg nem is jar sok szemelyes kontaktussal…:slight_smile:

De en meg mindig nem adtam fel az almom :wink:

:slight_smile:


#3

Ügyvéd akartam lenni. Ha később születek, és gyerekként látom a John Wicket, akkor valószínűleg bérgyilkos akartam volna lenni én is.:smiley:

Megváltozni megváltozott, az okot nem írnám le. Mivel megváltozott maga a cél is, így nyilvánvalóan nem sikerült teljesíteni.:slight_smile:


#4

Gazdag akartam lenni aztán meg jött az élet :smiley: Nagyjából ennyi :smiley:


#5

F1 pilóta. :smiley: Be is lettem szervezve gokartozásra egész korán, de gyerek fejjel nem tudtam mérlegelni így hát elcsesztem. :frowning:


#6

Ên sokminden akartam lenni. A legviccesebb és êrthetetlenebb,h nagyon szereteem volna “kukás bácsi“ lenni. Csak arra tudok gondolni,h azért mert a kocsira kapaszkodva utaznak.


#7

Leírom én is sajátomat:

Nagyon kisgyerekként nem tudom már mi szerettem volna lenni. Szerettem rajzolni meg legózni, de akkor nem láttam, hogy ebből, hogy lehetne megélni. Miután találkoztam számítógépes játékokkal elhatároztam, hogy számítógép játék tervező leszek. Ezt a furcsa célt tartottam egészen az egyetemig, ahol jártam matek szakra (nem csoda, de nem jött be) és most infóra járok. Mellette pedig grafikusként és webesként dolgozok. Amit most csinálok szeretem, de volt egy időszak, hogy arra gondoltam, hogy nem akarom az életem egy számítógép előtt leélni. Sajnos ma már nincs olyan szakma ahol ez ne így lenne :slight_smile:


#8

Én kiskoromban nagyszüleimet látva nyugdíjas akartam lenni, mert csak azt láttam h otthon vannak és kapják a pénzt. Voltam kb 5 éves. Aztán persze később jött a felismerés h azèrt az nem úgy megy…


#9

Hát általánosban, elsőben amikor megkérdeztek azt mondtam pornó sztár akarok lenni… pislogtak is rám rendesen. Aztán amióta már idősebb vagyok (20) azóta úgy istenesen csak annyi, hogy rengeteget aludhassak, mert nincs is jobb szerintem mint egy jó pihentető alvás… A pornózásra úgyis ráuntam már XD


#10

Ha nagyon vissza megyünk, általános alsóba, akkor én csak szimplán felnőtt akartam lenni, hogy azt tehessek amit csak akarok és senki ne mondhassa meg nekem mit csináljak.
De felnőve, néha vissza vágyok a suliba, mindennek az ellenére, amikor az volt a legnagyobb gondom, hogy megint rossz kaja lesz-e a menzán vagy nem… :wink:


#11

Én unalmas leszek… számítógéppel ügyködő kütyüizé akartam lenni, és aztán programozó lettem, ráadásul körbe vagyunk véve kütyükkel, minden mennyiségben :stuck_out_tongue:


#12

@fatbee28 én is kukás akartam lenni, olyan menőnek tűnt hogy hátul utaznak kapaszkodva :smiley:
Illete busz sofőr, mert ő meg nyomkodhatta a gombokat. Később rájöttem ezek nem kifietődő szakmák, és az informatiak felé sodróttam.


#13

Sziasztok!
Felnőttebb fejjel mindig is Góré akartam lenni :smiley: de valahogy eddig 3x jött közbe olyan üzleti megfontolásból történő céges struktúrát érintő átszervezés/változtatás aminek okán az amúgy is hosszú távra megtervezett lépéseimet keresztülhúzták és előlről kellett kezdenem a lépések kiszámítását a cél elérése érdekében.
De nem adom fel :smiley:
Kisebb koromban a szokásos dolgok voltak nekem is mint űrhajós, miniszterelnök, mesterlövész és bérgyilkos, kamionsofőr, taxis, kukásbácsi :smiley:
Ez után következett mikor megkaptam az első számítógépem…attól kezdve azt szerettem volna ha fizetnének azért hogy játszom (nem youtubeozásra gondolok, hanem hogy csak otthon magamban eljátszogatok és adják a sok lóvét, de persze akkoriban már tudtam h ez nem kivitelezhető :smiley:)


#14

"A távolságot, mint üveg
golyót, megkapod, óriás
leszel, csak hunyd le kis szemed, -
aludj el szépen, kis Balázs.

Tűzoltó leszel s katona!
Vadakat terelő juhász!"


#15

Hú Ez de jó!
Én óvoda kiscsoportban nagyon szerettem a trapistasajtot, akkor sajt pultos akartam lenni (mint az inserspárban)
Aztán begyűrűzött a Jurassic Park filling (moziban ment Az elveszett világ 1997-ben), akkor meg valami dínókkal foglalkozó ember akatam lenni.
Általános iskolában bejött az új LEGO BIONICLE (alsó, 4-ben), onantól kezdve konkrétan robot (kiborg) akartam lenne, nem szakma viszont az sokféle területen hihetetlenül hasznos tulajdonságokkal bír.

Most én is inkább Cardo Matrac tesztelő szeretnék lenni, olyan akit azért fizetnek, hogy nyugottan aludjon! :smiley:


#16

En gyerekent csak azt akartam hogy bekes legyen a vilag de amikor meg latam nagyapamot amikkor tuzoltokent be rohan
az ego len gyarban es ki mentet tobb embert anyira buszke voltam ra hogy egyfojtaban tuzolto szeretem volna lenni de maskep alakultak a dolgok


#18

Nekem sokáig az volt az álmom gyerekként,hogy vadászpilóta lehessek. Lehet túl sokszor láttam a Top Gun-t.:smiley: (Vagy mert fater is a légierőnél szolgált) Aztán negyedik osztályos koromban kiderült, hogy rövidlátó vagyok. Na akkor egy világ dőlt össze bennem,hogy akkor a pilóta karrieremnek annyi. :unamused:
Később meg régész akartam lenni. (az Indiana Jones filmek hatása?). A mai napig imádom a történelmet, csak rájöttem hogy valahogy inkább számítógépes “manus” szeretnék lenni. A pc-s játékok hatására kezdett el érdekelni a játékfejlesztés,programozás.
Mindez már a középiskolás éveim alatt történt. Jelenleg programozónak tanulok,úgyhogy az álmom végül is kezd megvalósulni.
A játékfejlesztői “babérokról” persze továbbra sem mondtam le. Majd kiderül a közeljövőben…


#19

A mai napig azt hittem, más nem lehet ilyen elmebeteg és de! :smile: Pistike mi szeretnél lenni, ha nagy leszel? Ééén kamijjóónsofőr! Hát te, kisfiam? Bérgyilkos… :smiling_imp: Már 30 éve volt, de még mindig emlékszem az óvónéni arcára! :joy:


#20

Gyerekként állatorvos akartam lenni, mert imádom az állatokat, aztán végül részben szerencsére a kereskedelemben kötöttem ki. Szerencsére, mert ez olyan meló, amire mindig is volt mindig is lesz szükség, s a bérek kezdenek normálisak lenni.


#21

Én nagyon kis gyerekként varázsló. Kicsit később pedig Paleontológus. :slight_smile: (Dinós fiú voltam)
Ma már felnőtt komoly férfiként Batman XD