TheVR Fórum

Gyertek hozzánk dolgozni, jó lesz :)

Sziasztok!

Fórumtalikon, és a fórumon is többször felmerültek IT állások. Most kicsit promóznám magunkat, főleg mivel tudom hogy nem csak fejlesztők, de mérnökök is megfordulnak néha a fórumon.

Kik vagyunk mi?
A Shapr3D egy új generációs CAD szoftver, a kezdetekben elsősorban iPadre optimalizálva, de már kint vagyunk macen és Early Accessben Windowson is. Első magyar cégként nyertünk Apple Design Awardot, többször szerepeltünk Apple keynote-okban, és közeli kapcsolatban vagyunk a Microsofttal is, például az új Surface szérián az újságíróknak kiküldött darabokon előre telepítve ott voltunk.

Honlapunk:

Kiket keresünk?
Mivel gyorsan növekszünk, rengeteg nyitott pozíciónk van.
Fejlesztőknek a tech stack:

  • A kernel C++
  • Erre épül Apple oldalon a UI Swiftben, Windowsnál pedig C#-ban (UWP az app)

De keresünk tesztelőket, és sokminden mást, részletesen:
https://www.linkedin.com/jobs/search/?currentJobId=2727982178&f_C=9457602&geoId=92000000

Ha kérdés van, akár itt, akár PM-ben nyugodtan kereshettek

4 Likes

Érdekes termék. Mi lenne egyébként a húzó feature, első blikkre a mobil eszközökre való kihegyezés? Anno suliban sokat toltam Solid Edge-t, Solid Works-t, kis Catitat is, mindegyiknek megvolt a maga rigolyája. Az Autocad 3D-je maradt ki, mert az inkább 2D-ben volt felénk gyakori, de számomra úgy tűnt még akkor, hogy ezekhez a szoftverekhez nem egyszerű felnőni. Minden esetre grat, hogy ebben a szcénában vagytok, nem kis teljesítmény, nagyon szerettem CAD-ezni egyetemen csak úgy alakult, hogy nem maradtam azon a területen.

3 Likes

Próbáld ki, ingyenes :slight_smile: Lehet ideje visszatérni? :wink: :smiley:

A fő húzó a UX. Minden arra alapul, hogy ne kelljen 1,5-2 évig csak a szoftvert megtanulnod, 25000 almenü stb. A legtöbb CAD szoftvert a 80-90-es években készítették, még más világ volt. Megnézed a UI-t, olyan is. Ezer kis gomb, millió opció, 90-es évek design.

Persze a mobilitás is nagy előny, pl. asztalosoknak, hogy beviszik a tabletet a műhelybe, és azonnal tudnak módosítani a terveken, nem kell visszaülni gép elé. 3D nyomtatással pedig szintén a gyors/könnyű módosítás miatt gyorsan lehet prototípusokat gyártani.

Bennünk azt szeretik a userek, hogy a 3-4 éves gyerektől a 40 éve CAD-ező mérnökig mindenki szinte percek alatt megtanulja, és sokkal gyorsabban képesek e miatt dolgozni, mint pl. Solidworksben. Persze, még nincs meg minden feature, de 2 hetente megy ki új verzió, szóval folyamatosan pakoljuk bele a dolgokat :slight_smile:

Youtube csatornák lemaradt, itt vannak User storyk, és minden héten új modellek is:

https://www.youtube.com/c/Shapr3d

1 Like

Így van, nagyon egyszerű tervezni benne. Ha valakinek terveznem kell akkor az alapot vagy egyszerűbb modellek esetén a komplettet ott helyben meg csinálom ipaden.
Az ajánlott tutorialokat el skipeltem, kb 10 perc volt míg meg találtam minden alap eszközt.
A használatát a procreate-hez tudnám hasonlízani.

2 Likes