Sziasztok srácok,lányok.
Egy olyan problémám merült fel, hogy talán a windows update után (lehet csak akkor vettem észre), a gépemen belül minden halkabb lett.
Leginkább Discordon, és a böngészőben vettem észre a halkulást, hisz ez a két platform ahol a legnagyobb hangerőt használom, de minden halkabb lett, szóval nem a böngészővel vagy a DC-vel van a gáz.
Próbáltam sok mindent driverek frissitésével, de egyelőre nem segített semmi.
Jelenlegi setup:
Intel Core i5-8600k CPU 3.60 GHz
Asus PRIME H3100M-E R2.0 Motherboard
Nvidia Geforce 1060 6gb
illetve a fejhallgató: Logitech G Pro Gaming Headset
Egyelőre számítógép újra telepítést nem akartam végbe vinni, mivel nem fér bele az időmbe, és hátha anélkül is meglehet oldani ezt a problémát.
Helló!
Azt nem említetted hogy melyik windows-ról van szó, de ha windows 11 akkor lehet nem egyedi a problémád mert ilyen jelenség nálam is elő jött win 11 alatt. Megoldást nem tudok rá nálam egyszer csak egyik update után helyre jött. Olyan szinten hogy hangosabb lett mint eredetileg
Viszont ettől még nem biztos hogy nálad is ugyan az a probléma.
A hangkeverőt nézted már? Mert nálam volt már párszor (rendszer típusától függetlenül) hogy random el állította a win a hangkeverőben egyes alkalmazások hangerejét.
2 Likes
Bocsi a késő válaszért. Windows 10-ről van szó.
Hangkeverőt persze, néztem de semmi változás, minden maxon.
A lap hangos szoftverében nincs változás? (pl realtek progi)
Mivel USB-s a (maybe külső hangkártya miatt) a füles, így a progi fel sem ismeri, de nincs lehúzva benne semmi.