Hang probléma windows


#1

Sziasztok!
Egy ideje azt tapasztalom, hogy egy Windows újrarakás után minden csendesebb, tompább, mármint a hang. Minden 100%on van, néztem videókat, de a Loudness-kiegyenlítés egy trágya, van amit felerősít, van amit meg nem.
Egy példát hoznék fel: Aki pubgzik, az tudja, hogy amikor a repülőben vagyunk, az rohadt hangos, és némítani kell a játékot, most annyira csendes/tomba 100%ra felhúzva mindenhol minden, hogy nem zavaróan hangos. De ez nem csak itt van, Spotify, Discord, és minden más is csendesebb… Nem tudom, hogy mit lehetne ezzel kezdeni.


#2

Audio driver telepítve van?


#3

Ja elfelejtettem bele írni, igen az is.


#4

Elfelejtettem még egy fontos dolog bele írni, az lehetséges, hogy egy bizonyos idő után ez megjavul? Mert ilyen történt eddig minden alkalommal, és volt, hogy pár nap alatt, volt ,hogy több mint 1 hét kellett hozzá. Legalábbis én ezt tapasztaltam. (főként a pubgban vettem észre, hogy megjavult, mert ahogy említettem zavaró a repcsi hangja és némítani kell a játékot. )


#5

up


#6

Erről egy régi vicc jut eszembe:
Két rendőr beszélget:

  • hallod. Tegnap ki kellett hívni a tv-szerelőt.
  • Na. mert? Mi történt.
    -Ülök a fotelban. nézem a filmet. Szokás szerint egy 100as szöggel piszkálom a fülem, erre egyszer csak mono lett a hang.

Nem lehet, hogy nem az eszközzel van gond, hanem egy fülészeti vizsgálat kellene.
nem gonoszkodok. Full komoly.


#7

Azért csak észrevette volna, hogy a pc-n kívül minden más is halk xd


#8

Esélytelen, telefonról, ha nézek valamit ugyanazzal a fülessel, rohadt hangos.