Sziasztok!
Keresek egy külső hangkártyát/erősítőt, ami az alábbiakat tudja, de szerintem nem létezik ilyen nem ház áráért…
Alap story:
Van egy gép, amire szeretnék kötni egy hyperx fülest (jack), és egy logitech Z906-ot (RCA vagy optikai) egyben, és szeretném váltogatni a 2 kimenet közül, hogy melyik szóljon (az nem baj, ha van olyan opció is hogy szóljon mindkettő, de ez lehessen kikapcsolható). A 2 kimenet közül ha lehet nem szoftveresen szeretnék váltani, hanem a külső hangkártya dobozán legyen ilyen opció - de még ettől is eltekintek, ha csak szoftveresen lehet állítani, még okés lehet, csak ne az legyen, hogy ki kell húzni az egyiket, hogy a másik szóljon.
A másik dolog ami jó lenne, hogy egy elektromos gitárt is kötnék rá, lehetőleg késleltetés nélkül (1 ms úgy tudom amire képesek ezek a gitárerősítők/hangkártyák)
Ha egybe meg lehetne mindezt oldani kb 40 ezerből, annak örülnék, de ha ez 2 külön termék, ami szintén belefér ebbe az árkategóriába, az sem baj.
Természetesen a hangszórókon és a gitár hangzásában is normálisabb minőséget szeretnék, nem csak egy elosztót.
Erről a hangkártyáról nagyon jók a vélemények, viszont ez is ha jól sejtem olyan, hogy ki kell húzni az egyik kimenetet hogy szóljon a másik.
A gitárhoz egy ilyesmit néztem:
De nem tudja véletlen valami mindet amit szeretnék?
PL egy ~ 40 ezres gitár erősítő, amin van 2 manuálisan váltogazható kimenet a 2 hangforráshoz?
Nem tudom elképzelni, hogy ez a manuális váltó olyan bonyolult/drága dolog lenne. Láttam hogy pl aliexpressen van ilyen 4-4 in/out választó, de arra azt mondják zajosak/minőséget rontanak, úgyhogy az nem opció.