Hangszóró/Hangfal/Házimozi rendszer

Üdvözlet mindenkinek!
Egy olyan dologban kérnék segítséget hogy a tv-mhez szeretnék venni valami féle hangsugárzó eszközt viszont nem tudom hogy mi hogy hányméter. LG 4k 49’-os tv-ről van szó (pontos típust ne kérdezzétek) ami nem épp a drágább kategória és ebből fakadóan nem is túl erős hangszóró téren.
Mit vegyek hozzá ami nem túl drága (50-60k max) és a hangélményen sokat dob? Egy nem túl nagy szobában van úgyhogy nem kell irgalmatlan teljesítmény sem hozzá hogy lefedje.
Előre is köszi a segítséget:
DaveLiG

A leírtak alapján én talán ezt tudnám javasolni. Nem tudom van e a tv-n optikai Audió kimenet, mert az kell hozzá. De így elsőre ezt tudnám javasolni neked.

Szinte biztos vagyok benne hogy nincs már jack kimenet a TV-den, de ha van, akkor az szuper. Én 2.1-et nézegetnék, azok egész jó árban vannak és sokat dobnak a hangzáson.


Én ezt nézegettem, de végül nem vettem meg, mert volt itthon egy nem használt 100 éves hifi, ezért az megtette a dolgát, de ez tuti hogy jobban szólna. Sajnos felment az ára majdnem egy 10-essel. amikor én néztem akkor 26 körül volt
Így hogy ez ilyen drága lett, lehet inkább ezt venném:

Ezt már hallottam szólni, ez egy keményebb cucc :smiley:
Ha csak optikai kimenet van a TV-den, akkor itt a megoldás rá:

Én is innen rendeltem, igen Magyarországon 10x ennyibe kerül, és igen, működik :smiley:

Igen van rajta optikai audió kimenet, sosem volt még dolgom sound barral így nem nagyon bízom az ilyenekben. Mennyivel tud jobb opció lenni egy 2.1-nél?

Az a Logitech elég baszó cucc. Olyat használok, beszarás hangja van. :smiley:
A Logitech mindig is tudott hangszórót csinálni…

2 Likes

Hát köszönöm a tippeket srácok, valószínűleg rárepülök a logitech-re, csak jót hallani róla. Szerintetek hangszóró téren lesz akciózás black friday miatt?

Nagyon sokan veszik azt a hangszórót, nem véletlen, úgyhogy nem hiszem hogy pont az akciós lenne. Én azt vettem észre hogy inkább azokat akciózzák amik nem fogynak :smiley: de érdemes lehet megvárni, hátha. Így hogy feljött a téma, gondolkozok én is rajta, hogy beruházok rá :smiley:

Ma van BF a media marktban, és ott most csak 36ezer. Már meg is rendeltem, ha már így szóbajött a dolog… :smiley:

1 Like

Na nekem meg is jött a cucc :smiley: a házat elviszi a mély miatt, de TV-hez tényleg nagyon jó. A filmekhez pont azok a frekvenciák valók, amiket ez szeret. De zenéhez inkább képpel imitálom a véleményem :smiley: [saját kép]
3gr481

2 Likes