TheVR Fórum

Happy Hour előtti "countdown" ?!

Sziasztok,

csak érdeklődés céljából írok, hátha többen vagyunk (mert ha nem akkor nem gáz, nem létfontosságú a dolog). Én reggel melóban hallgatom a HH-t és annyi a gondom a twitch appal, hogy ugye az értesítés később jön meg, így arra nem lehet hagyatkozni mert lemaradunk az elejéről.

Ezért azt csinálom, hogy 8:29től 8:31/32ig kb másodpercenként frissítem az oldalt:smiley:

Ezért gondoltam, hogy vmi kellene a HH elejére, hogy csak bekapcsolom, bedugom a fülest 29 körül, aztán amikor kezdik a srácok, már ott vagyok. :smiley:

Régen a zenés dolog is jó volt, mert addig csináltam kávét, szólt a zene és amikor beköszöntek leültem a gép elé. De tudom, hogy az már kizárva. A dupla HH intro meg nem igazán elég.
Ezért egy 2 perces countdown, vagy ilyesmi is megoldaná a dolgot, főleg akik tényleg így melóban, vezetés közben hallgatják és nem tudnak folyamat frissíteni…

Vagy van a Twich appban vmi funkció, hogy ha rajta vagyok a csatornán magától elindul az élő? Mert az is király lenne :smiley:

Előre is köszi a segítségeket, ötleteket! :slight_smile:

7 Likes

Szia!

@lengyelb hátha tud Janival kommunikálni ezügyben, valóban jó lenne egy mondjuk pl. 8:25-kor startolni a stream-et és visszaszámlálni, vagy valami hasonló.
Bár ez technikai oldalon a srácoknál valószínű, hogy nem lenne olyan egyszerű.

4 Likes

Ezzel a problémával tisztában vannak a műsor elején ezért szoktak viszonylag érdektelen rövid témákat gyorsan átbeszélni.
És csak ezek után térnek rá a fő témákra és szokták is mondani régebben mikor már öt perce megy a műsor, hogy na most itt vannak azok is akik mobilról vannak jelen.

Aki nem látja az első pár percet annak meg ott van a YouTube-on viszonylag gyorsan a feltöltés és meg lehet nézni.

1 Like

@lengyelb Igen jogos, amit írsz :smiley: ezért van még 8:38kor is jó reggelt hullám a chaten

Csak hát én már ott vagyok 8:28 óta és nem azért maradok le az elejéről mert később jövök… Na mindegy csak gondoltam megemlítem hátha, pl ha a srácok is bent vannak előbb akkor eltudnak indítani egy countdownt.

3 Likes

Tageld őket Twitteren. Ezzel van a legtöbb esélyed, de még így is vajmi.

2 Likes

Esetleg ami megoldas lehet, es Pistiektol fuggetlenul meg lehetne csinalni, az DC… Nem tudom ki uzemelteti a VR DC-t, de ott akar lehetne egy kulon szoba, amibe ME6 bot dobalna amikor epp online a csatorna. Na az az ertesites sokkal gyorsabban jon, mint a twitch ertesito. :slight_smile:

1 Like

Ez is csak érdeklődés, melóban nem dolgozni kell? Csak viccelek :smile:
Egyébként nem tudom miért vették ki ezeket a zenés dolgokat, hasznos volt. Igaz nekem mindegy, a 24h meló miatt a youtube marad. Ha nem vagy nagy kommentelő akkor az is megoldás, ha utána youtube-on nézed, és úgy alakítod a melót :slight_smile: