Happy Hour témák zárása


#1

Többször futottam már bele abba a problémába, hogy nagyon érdekes problémafelvetések, illetve beszélgetések szerepelnek a Happy Hour témákat ajánló alfórumban, ugyanakkor a téma HH-s említését követően ezek zárva lettek, így nem lehet már hozzájuk szólni. Értem én, hogy ezzel Pistiék munkáját szeretnénk megkönnyíteni (elég csak a nyílt témák közül válogatni), ugyanakkor nagyon sokszor egy izgalmas beszélgetés lesz keresztülvágva a zárással.

Nekem a problémára az lenne a javaslatom, hogyha valóban be szeretnénk zárni a topikokat, lehetne egy külön alfórumot csinálni a már kibeszélt témáknak, és a topik oda való átmozgatásával folytatódhatna a beszélgetés.


#2

Ezzel egyet értek én is, fölösleges zárni, ha elül a téma úgyis elsüllyed magától. Viszont ez így korlátozza a beszélgetést @sonziii @TheVR_Jani


#3

Szerintem, ha megoldottnak lenne bélyegezve az is elég lenne, és azt még mi is tudnánk kezelni. :wink:


#4

Köszönjük a javaslatot. Mivel igény van rá mindenképpen lépünk ez ügyben.
Úgy döntöttünk, hogy a jövőben nem zárjuk le a kibeszélt témákat, hanem cím módosítással jelöljük, hogy a témáról volt szó Happy Hour-ben. Így továbbra is lehetőségetek lesz az adott bejegyzésre választ írni. @SFGeri @Naxora kérlek majd ti is ez alapján járjatok el a jövőben :slight_smile:


#5

@sonziii Köszi, ez hatékony volt, bárcsak az ország többi része is így működne :slight_smile:


#6

De jó, köszönjük szépen! :slight_smile: