Happy Hour véletlen bannolás, mit tehetek?

Szaisztok! A ma reggeli adásban egy kommentem miatt bármiféle figyelmeztetés nélkül bannoltak. Valaki azt írta, hogy kéne egy óra a streamkebe, hogy könnyebben vissza tudja keresni mikor reagáltak a srácok a kommentjére, mert így sok idő megy el vele. Én erre pedig azt írtam: " Ez teljesen én vagyok :D" Nem érzem olyannak ezt a kommentet, ami miatt ezt indokoltnak találnám (pl. Mikor lesz stb…) Félreértés ne essék, senkit nem akarok kérdőre vonni, mindössze úgy érzem félreértésről lehet szó, hiszen a modok is csak emberek. Mit tudok tenni, hogyan és kivel vegyem fel a kapcsolatot? Előre is köszönök minden választ.

Ban vagy timeot? A ban az egész profilt letiltja, timeout-al egy ideig nem tudsz kommentelni. Nem látszik hogy melyik moderátor volt az? Akkor talán föl tudod vele venni a kapcsolatot.

Nem timeout, hanem végleges bann, és a moderátort pedig nem látom.

@sonziii Ő tud talán tenni valamit.
Bocsi Sonzi, megemlítelek de még nem vagyok elég jártas a fórumban hogy tudjam, hol kell az ilyeneket intézni és láttam, mások is ezt csinálják.

Vagy ha ő nem válaszol említs meg pár moderátort. Sok szerencsét!

Állítólag igazán BAN-t Jani szokott adni… Én így tudom.

Talán véletlenül mellényomott?

Már tudom, hogy fordult elő ilyen, viszont ha pl. emailt írnék, az valószínűleg elkeveredne, most meosztottam ezt twitteren és megjelöltem őket, ott talán még követhetőek a dolgok.

Nem lehet hogy a neved miatt? :smiley: Vagy korábban evvel még nem volt gond?

1 kedvelés

Egyszer se volt azzal gond, de ha csak figyelmeztettek volna akkor rögtön megváltoztatom.

@SFGeri @Naxora @noisehu

Szerintem is inkább a név lehetett az indok, mint sem amit írtál. De csak tipp.

Hat, talán, viszont akkor már jóval hamarabb megtörtént volna, és nem hiszem hogy rögtön bannal jutalmaznak. Nem gondoltam hogy ennyire rossz a névválasztásom.

Azmonál rákérdeztem, a nevemmel volt a probléma. Köszönöm mindenkinek aki próbált segíteni.

2 kedvelés

pedig a neved miatt kaptad. lehet, hogy neki személyesen nem volt problémája vele, azonban a twitch irányelvek szerint offensive-nek minősül. változtasd meg a neved, és jöhetsz is vissza. köszönjük!

1 kedvelés

ne tagelj be legközelebb pls.

1 kedvelés

rosszul. sry… a ban-ok nagyrészét valóban a srácok adják, de mi is adhatunk bármikor, ha olyan viselkedést, névválasztást vagy szabályzatba/irányelvbe ütközést tapasztalunk, amely nem való a csatornára, vagy twitch-re. durvább esetekben a global mod-ok is bevonásra kerülnek, s olyankor nem csak a csatornáról, de a twitch-ről is kitiltásra kerül az ember.

1 kedvelés

Értem, köszönöm a visszajelzésed.

szólj, ha meg vagy vele…

Csak 54 nap múlva tudom frissíteni a felhasználónevemet.