Hardver piac

Sziasztok!Arra gondoltam,lehetne egy topikot nyitni azok számára akik valamilyen hardverüket szeretnék eladni,legyen az proci,memória,akár videókártya. Bevallom őszintén ha szükségem lenne használt alkatrészre, szívesen felnéznék ide,a közösség tagjaként megbízok az ittlévőkben :slight_smile:

3 Likes

Köszi a javaslatot! Bennünk is felmerült ez a dolog, és ésszerű is lenne, pontosan azért amit te is írsz, hogy itt jobban megbízik az ember a többiekben. A probléma ezzel az, hogy nem szeretnénk hogy a Fórum erről szóljon. Erre megvannak a jól bevált platformok.

Ettől függetlenül végiggondoljuk ezt még egyszer. :wink:

7 Likes

Tetszene az ötlet, de szerintem hamar behúzná az üzérkedőket, akik nem a közösség miatt járnának ide. Nem lenne egyszerű menedzselni.

2 Likes

@ftheta így van, nekem is ez a gondom ezzel.

Megértem az aggályaitokat,hogy nagyon átmenne businessbe a dolog,az alapvető gondolatom az volt,hogy inkább veszek xy-t pl. Qkri-tól a fórumon :smile: ,mint Kiss Pistától Tápióbivalyhónaljáról. Azért köszönöm szépen hogy végigolvassátok és reagáltok rá! :slight_smile:

Eléggé elvontatná a fórum hangulatát, nem hiszem hogy jó ötlet. Nem is az emberek miatt, a VR közösség rendes, viszont ha népszerűbbé válik akkor biztosan bevonzaná a huncut accountokat.

3 Likes

Pár ötlet:
mi lenne ha egy bizonyos rangtól felfelé lehetne hirdetni. A fentebb említett “huncut” accountokat csak el lehet tántorítani a dologtól, ha előtte el kell jutniuk mondjuk Ninjon rangig, és limitálhatni lehetne a hirdetések számát is. Ami meg még is bejut azt könnyebb lenne kiszűrni.

Egyébként szerintem nem biztos hogy a fórum szerves részeként kellene létrehozni, inkább egy tényleges önálló piactér lehetne, amit mondjuk innen meg a VR oldaláról könnyű lenne elérni. Bár ezzel könnyen dobálózok, hisz nem értek a webfejlesztéshez és ha lesz ilyen akkor azt Janinak kell megcsinálnia nem nekem, de úgy vélem így nem zavarja vagy töri meg a fórumot és annak használóit.

Remélem így esetleg minden aggályotok megoldódik, hisz én is szívesen használnám a VRpiacot ha lenne (egyébként akár játékokat is lehetne árulni nem csak hardvert, de ez már csak apróság :stuck_out_tongue: ).

Üdv mindenkinek.

Azt tudod hogy most megsértetted mind a 823 fórumozó Kis Pistát Tápióbivalyhónaljáról!

Ejnye!!! :stuck_out_tongue:

2 Likes

Hááát ezaz… én is a Tápió régióból vagyok :joy: Ennye bennye @genz90 :joy:

Esetleg, ha itt csak keresni lehetne, kínálni nem? Pl csak egy topic lenne fentartva erre, ha valaki keres valamit, ír egy bejegyzést. A hozzaszólást lehetne ranghoz is kötni akár. A részelteket intéznék az érintettek privátban, átterelve a dolgot a megfelelő erre szakosodott oldalakra. Persze ez sem zárja ki az 500db-riftet-vennék-a-felének-a-negyedéért-részletre jellegű dolgokat.