TheVR Fórum

Házi bajnokság Játéklista bővítése(?)

Hi.Első sorban a fórumozókhoz szól a kérdés ( mert úgy is a nézők döntenek ) de Janiék véleménye is érdekelne.Lehet totális bullshit az ötlet , és nem lenne rá igény , de bedobom hátha lesznek akiket érdekelne .
Szóval az ötlet : Gondoljunk az autósokra .Nem hiszem , hogy sokan lennénk akik szeretik a race szimulátorokat ( Dirt,WRC,Forza,Grid… sorozat pl) de talán valamennyi közönsége lehetne ennek is . Egyáltalán van valaki , akit ez még érdekelne vagy tegyem oda vissza ezt az ötlete ahonnan jött ? Nem olyan látványos , mint pl egy BF 1 az biztos .Ezért még hozzá szúrnám azt is , hogy ha marad ez a felállás , hogy havi 1 verseny lesz ( ha jól láttam akkor a szavazás úgy állt , hogy ez lesz ) akkor egy ilyen verseny 2-3 havonta lehetne .Szóval a lényeg röviden : Lenne igény egyáltalán Autó versenyekre , vagy felejtsem el ? :smiley:

Én fel sem mertem tenni ezt a kérdést… :blush: Maximálisan támogatom! 8-10 indulóval már lehetne egyet közösen csapatni. Nem kellene elődöntővel bajlódni, szerintem annyian nem lennénk, hogy ne férjünk be egy futamba. Jelenleg csak asetto corsa (pc) és driveclub (ps4) van meg nekem, mondjuk egy project cars-ra még beruházom, ha ezen múlik.

Régen sokat játszottam szimulátorokkal és szimulátoros bajnokságokban online.
Akkor még volt kormányom és imádtam.

Mióta nincs csak controller azóta viszont nem nyúlok igazán autós játékhoz mert kormány nélkül közel sem olyan, ráadásul aki kormánnyal megy az mindig nagy előnyben lesz ahhoz képest akinek nincs.

Magát az ötletet támogatom (akár kiegeszito kupaként is a kevesebb induló miatt), de pont a kormány dolog miatt én nem lennék rajta induló, habár ameddig volt kormányom imádtam.

Utáltam a kontrollernek még gondolatát is, de meg lehet azért szokni, csak kevesbé kell komolyan venni. Melyik bajnokságban nyomtad? Én is kiszálltam sajnos már rég, de a cuccot sosem adom el. :slight_smile: