HBO MAX Külföldön magyarul

Sziasztok!

A helyzet az, hogy az HBO MAX-on szeretném magyarul nézni a filmeket/sorozatokat külföldről (konkrétan Szlovákiából), de csak angol, szlovák és esetleg cseh opciók vannak.

Ha valaki tudja és lesz olyan kedves részletesen leírni a megoldást erre a problémára, annak nagyon szépen megköszönném.

Szia.
Én Magyarországon élek. Az a kérdésem feléd, hogy VPN-en működik?

VPN-nel állíts be magyar címet, és legyen aktív, amíg az HBO Maxet használod.

1 Like

Nekem is ez a problémám és a NordVPN például nem működik nem tudom mi lehet a megoldás esetleg ha átmennék magyarországra és ott regisztrálnék és utánna talán szlovákiában is műkodne de nem tudom milyen fizetési lehetoségek vannak vagy hogy menne e

Eleve nem értem mi a fenének kell régiózárazni. Netflixen ilyen szempontból nincsen korlát.

Hogy mi?! :laughing:

Dehogy nincs. Nem is ugyan az a content elérhető minden országban.

Szerintem arra gondol hogy te is tudod r*mánul meg franciául nézni hiába magyar a fiók

1 Like

netflixnél az a szomorú, hogy hiába van rengeteg vásárolt tartalmuk, amikhez 5-10+ éve van szinkron és nem érhető el rajta.
Van egy rakás film, ami élvezhetetlen, mert hiába tud az ember angolul, ha van egy született texai színész benne és nem érted, hogy mit böfög, mert mindent IS csukott szájjal mond. És csak ilyenek miatt meg kár a felirat, mikor lehetne végig élvezhető is.
De a francia szinkront legalább tudom élvezni hozzá magyarként :roll_eyes:

Köszi, a válaszokat.

VPN-en keresztül sem működik sajnos. Hiába van magyarra állítva, az HBO valahogy tudja, hogy Szlovákiából vagyok vagy én nem tudom. Azóta olvasgattam a problémáról és ha minden igaz, csak úgy tudnám megoldani, ha magyarországról nézném (vagy magyar VPN) és magyar számláról fizetném.

De már feladtam, kifizettem az 1 hónapot olyan műsorokért amiket nem is értek. Netflix még VPN nélkül is nézhető magyarul, már ha nagy nehezen találni szinkront vagy feliratot valamihez is. Ezért akartam váltani HBO-ra, de a sors nem így akarta. :confused:

Paypallal próbáltad?

(Én az ilyen szolgáltatókhoz az életben nem kötnék közvetlen hozzá bankkártyát.)

Miért?

Nem próbáltam paypallal, még semmihez sem használtam paypalt.

Biztonságosabb, ha a kártyaadataim nincsenek boldog-boldogtalannak a birtokában.
A paypal pedig az egyik, hanem a legbiztonságosabb fizetési mód, ami mögött bőven van háttér is.

Még az applepay-nél is csak egy alkalmazott kellett, aki számlákról szippantotta a pénzt. Ebbe még a vr-os srácok is pont beleestek pár éve.
És az egy fizetési részleg volt, nem egy szolgáltatón belüli könyvelés.

2 Likes

Érdemes.

1 Like

Természetesen tudom, hogy a content más minden országban. De legalább ha létezik magyar szinkron vagy felirat, akkor az legalább elérhető nekem is, külföldinek. Erre céloztam. Oda is írtam: Ilyen szempontból.

Amúgy egyéb gondjaim is akadnak a HBO Max-al. Gyakran elfelejti meddig néztem meg egy részt, bűnlassú az interfész, stb. Készülök írni a Supportnak, habár régen is b*sztak válaszolni, míg HBO GO volt.

Magyar ip ről kell regelni és magyar kártyaszámmal, vagy olyan paypallal amihez mo.i cím van rendelve (tehát kártya/számla a döntő itt is). Írtam a supportnak. Azt ajánlották, hogy találjak “valakit” mo.n es ő regeljen be majd ha megadja a “valaki” az adatokat, akkor én is használhatom. Ez volt a hivatalos válasz… De tényleg. :joy: El is küldtem őket, a …oda, üdvözöltem a management részleget és építő jelleggel ajánlottam hogy továbbítsák a problémát feletteseiknek. Gondolom így oldották meg a szinkron licenszeket stb. Netflixen sincs olyan szinkron, amit más stúdió csinált, pedig tudjuk hogy létezik. Nem veszik meg. Nekem mondjuk felirat is eleg lenne. Nem akarok Bud Spencer és Terrence Hill helyett Šimon a Matúš -t olvasni, hallani :sweat_smile:

Itt a hivatalos valasz, translate:

Dobrý deň,

Ďakujeme, že ste kontaktovali zákaznícku podporu HBO MAX.

Na vytvorenie účtu a registráciu k službe HBO MAX sa musíte nachádzať v krajine služby HBO MAX, ktorú máte záujem registrovať, a pri aktivácii používať platobnú kartu vydanú bankou v tejto krajine.

Máte možnosť zaregistrovať svoj účet zo zahraničia, pokiaľ je vaše predplatné aktívne prostredníctvom operátora. Pokiaľ máte záujem o maďarský lokálny dabing, môžete požiadať niekoho v Maďarsku, aby vás zaregistroval do HBO MAX pomocou Maďarskej platobnej karty a potom ste zdieľali toto prihlásenie - budete sa môcť prihlásiť k svojmu účtu v rámci Európskej únie a Európskeho hospodárskeho priestoru.

Kontent môžete sledovať v Jazyku podľa krajny v ktorej ste si účet vytvorili, v angličtine, alebo napríklad v jazyku ktorý je pre daný film originálny.

V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kedykoľvek kontaktovať.

S pozdravom
Adam

2 Likes

Hello,

Thank you for contacting HBO MAX customer support.

To create an account and register for HBO MAX, you must be located in the country of the HBO MAX service you wish to register for and use a payment card issued by a bank in that country to activate.

You have the option to register your account from abroad as long as your subscription is active through your carrier. If you are interested in Hungarian local dubbing, you can ask someone in Hungary to register you for HBO MAX using a Hungarian payment card, and then you share that registration - you will be able to log in to your account within the European Union and the European Economic Area.

You can watch the content in the language of the country you created your account in, in English, or in the language that is original to the film, for example.

If you have any questions, please do not hesitate to contact us at any time.

Sincerely
Adam

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Valami történhet, mert SK ban vagyok, SK accounttal és a Gravity c filmnél van magyar szinkron és felirat is. Igaz, hogy ezen kívül nem találtam eddig mást (kb 10nél meg), de mégis pozitív dolog.

1 Like

És tényleg, ennél a címnél nálam is elérhető, de csak itt :smiley:

2 Likes