Help ! PLS

Felraktam az Advanced SystemCare Ultimate 10 és letiltotta az Aero effektusokat mit tegyek ? :frowning: :frowning:

Töröld le, felesleges marhaság az a program

1 kedvelés

Jobb klatty az asztalon, testreszabás és ott kiválasztasz egy Aero témát.

1 kedvelés

Advanced System Care és minden efféle varázslat helyett jön a Redstone 3as frissítéssel a Win 10 Game Mode :grin:. Már csak őszig kell kibírnod, ha minden igaz. Egyébként szerintem is szedd le.

Alapvetőleg minden funkciót elérsz a windows-ban is amit ezek a programok csinálnak, csak abban az esetben tudnod kell mit és hol keress. Ha ilyen jellegű programmal szeretnéd karbantartani valamelyest a géped én inkább az Ashampoo WinOptimizer-t javasolnám.
De az igazat megvallva, korrekt munkát tud végezni a CCleaner is. Ezenfelül tudok javasolni Portable szoftvereket is hasonló célra, attól függ, hogy mit akarsz rendbe rakni.
Ezeknek a szoftvereknek a Game Mode funkciója kb semmit se ér. Többnyire az alkalmazások memóriában foglalt helyét számolja fel és kb. ennyi.
Win10 GameMode-ja ha minden igaz csak éppen a visszafogott konfigurációk esetén képes valamit adni a teljesítményhez. Egy korrekt konfiguráción nincs értelme, potato PC-n meg nem tud adni + teljesítményt ( az előrejelzések szerint )

Ezeket a Windows cseszkedő dolgokat nem szeretem, a tapasztalat szerint már rövid távon is több bajt okoz, mintha nem lenne semmi.

Szerintem jó dolgot raknak össze most MS-ék. Nem lesz számottevő javulás, de többet fog érni, mint az ilyen programok. Állítólag nem csak annyit fog csinálni, hogy kitakarítja a memóriát és kilő pár fölösleges szolgáltatást.
Processzor időből is többet fog kapni a játék. (talán még dedikált magokat is???)

Bocsi! Legközelebb igyekszek érthetőbb lenni.

A Game mode kezelésével memóra pucolás terén kapcsolatban csak a szoftverekre gondoltam. A win10 Game mode megoldását már külön értettem. Ott valóban ügyeskedik a CPU feladatmenedzselésével is, csak előreláthatólag vékony konfiguráció réteg fog ebből hasznot húzni.

Ne használj ilyen vackokat (vannak kivételek), írd le, hogy pontosan mi a probléma a géppel, és tudunk segíteni. :smiley:

1 kedvelés

A progi letiltotta az aerot, engedélyezd az aero effektusokat a beállításoknál és megszűnik a gond.
Ha nem találod a beállítást keres rá a keresőben, ott feldobja.

1 kedvelés