TheVR Fórum

[HELP] - Röviden: localhost szerver nyílvánossá tétele, de hogyan?

Sziasztok srácok!
Első sorban arról lenne szó, hogy van a GTA 5 és azon belül a FiveM kliens, ahol nekem már sikerült localhostos szervert készítenem minden működik hiba nélkül más nekem nem is kell csak, aki ért hozzá és tudna segíteni azt megköszönném.
A lényeg annyi, hogy mit kell tenni ahhoz, hogy a localhostos FiveM szerveremre feljöjjenek a barátaim pl. Nyúlról, Miskolcról, Budapestről vagy Magyarország bármely tájáról? - Fizetni nem szeretnék egyelőre, mert csak fejleszteni hívnám fel a többieket és tesztelni.
Biztos van rá megoldás, mert ismerek Hamachi-s megoldást, de szerintem az nem megfelelő erre a célra így hát egy olyan opció kellene nekem, ami biztonságosabb, megbízhatóbb és eléggé jó a program, amivel a localhostot meg tudom osztani.
Előre is köszönöm szépen a segítségeteket!

Pedig neked kb a hamachi lesz a legbiztonságosabb.

Ezt értsem úgy, hogy lenézel?

Úgy érted ahogy akarod…

De amikor meg kell kérdezni, hogy hogyan engedsz ki a nagyvilágra egy szervert akkor az már más tészta. Ott már lehet igazi biztonsági réseket okozni a hozzá nem értéssel és haza lehet vágni nem csak a hálózatot hanem a gépet is. Ezeket konfigolni meg portot nyitni sokkal kockázatosabb mint hamachival ráereszteni azt a 4-5 havert.

2 kedvelés

Teljesen igazad van és értelek, de a kérdést úgy szerettem volna szánni, hogy aki nagyon precíz módon ért ehhez a dologhoz, amit én szeretnék elkövetni és tudna nekem vagy akár a fórumon lévő többi tagnak segíteni, azt megköszönném mindenféleképpen, de természetesen nem kötelező.
Hamachin kívül nincs valami “jobb”Hamachi, mint a Hamachi!? - Ezt úgyértem, hogy a Hamachi a legjobb? Nála nincs elterjedtebb és biztonságosabb program?
Ennyi is lett volna a kérdésem és köszöntem mindent!

Talán a tunngle vagy a gameranger.

Szia! Én pont tegnap csináltam meg, hogy online el lehessen érni. Pár perc csupán.
Írj rám discordon ha még kell segítség: DANI#8457