Heroes of Might and Magic 3

Sziasztok. Gondolom mindenki ismeri ezt a jàtékot, az idősebb korosztàly tagjai tutira. Mivel nem nagyon tudok magyar HOMM3 közösségről, így kénytelen vagyok random ruszkik és lengyelekkel jàtszani. Azért nyitottam ezt a topicot mert tudom, hogy sokan szórakoztok ezzel a jàtékkal még mindig és reménykedem, hogy itt a thevr fórum égisze alatt még egy jó kis àllandó tàrsasàg is kialakulhat. Ha leszünk elegen és lesz egy jó kis mag, akkor még kisebb versenyeket is össze lehetne hozni. Semmi sem lehetetlen.

Köszönhetően orosz baràtainknak, kaptunk egy felújított, szebb és könnyebben kezelhető Complete Editiont, csinàltak egy Heroes of the Abyss kiegészítőt amivel egy új nép is bekerült. Végre van egy jól működő Lobby rendszer, ranked meccseket is lehet jàtszani 1v1-ben, baràtokat lehet felvenni és még sorolhatnàm. Isten àldja őket, hogy gondozzàk ezt a jàtékot. Orosz versenyeket gyakran 3-4 ezer ember nézi.

Aki esetleg kedvet kapott, de nem tudja, hogy hogyan tudna online jàtszani, annak most leírom. Remélem linkelhetek nyugodtan és nem fogok fórum szabàlyokat àthàgni.

Először is szükségletek van egy Heroes of Might and Magic 3 Complete Edition-re. Bàrmelyik beszerezhető Completed Edition jó, de ha igazàn jó arcok vagytok akkor a GOG-tól megvàsàroljàtok. Éppen 75%-os leértékelése van, 2.40 dollàr. Ne vicceljünk. :slight_smile:

Szóval ha megvan a Complete Edition, akkor el kell làtogatni ide :
http://heroescommunity.com/viewthread.php3?TID=39830

Itt minden szépen le van írva, elrontani sem lehet. Le kell tölteni a HotA kiegészítőt (Download installer) és a HD mod -ot és ebben a sorrendben telepíteni. A két exe-t a Heroes 3 mappàjàba kell majd telepíteni. Rémesen egyszerű.

Ha meg vagytok akkor hd mod-ot elindítjátok és a játékon belül szépen beléptek az Online Lobbyba és hüpp hüpp hüpp. Meg is vagytok.

Szóval ébresztő skacok, jelezzétek ha léteztek és éltek. Sziasztok.

Nézz körül itt :wink:
http://hommm.hu/kunena/index

Sziasztok!

Nem a mai fiatalsághoz tartozom (sajnos), talán épp emiatt nagyon kedvelem ezt a játékot, sok élmény fűződik hozzá. Tavaly év végén vásároltam egy Ipad Pro (M1)-et. Természetesen láttam Pisti tesztjét róla és feltűnt, hogy a heroes 3 játékot játszotta rajta. Természetesen egyből kerestem az app storeban, de nem találtam. Egy kis keresgélés után az derült ki számomra, hogy kikerült a store kínálatából. Ezek után sajnos nem volt időm ezzel foglalkozni.
Kérdésem/kérésem nyilvánvalóan arra irányul, hogy lehetséges-e az Uraktól megkapni egy telepítőt? Vagy egy forrást, ahonnan felrakható az említett játék? Nem is tudom, hogy még lehetséges-e egyéni telepítőt futtatni iOS/iPadOSen, de szerintem nem. Informatikával foglalkozom, még ha nem is ide köthető ágával, így talán ha kapok némi iránymutatást meg tudom oldani. :slight_smile:

Előre is köszönök bármiféle információt a témával kapcsolatban.

Üdvözlettel,
CsCs