TheVR Fórum

[HH] Élet a revlo után

Sziasztok,

A mai kérdésfelvetésem kicsit rövidebb, egyszerűbb, gyakorlatiasabb, mint a korábbiak voltak.
Ma amikor felléptem a revlo oldalára olvastam, hogy június 16-tal leáll az oldal anyagi okok miatt:
Revlo hivatalos bejelentése

Nem tudom a mi kis közösségünk hogy van vele, én a magam részéről nagyon megszerettem az oldalt, és sajnálom, hogy befuccsoltak. Nem tudom mik lehettek a konkért okai, valaki esetleg tud vmit?
A másik kérdés ami felmerült bennem, és főleg ezért raktam ki a bejegyzést, srácok, mik a terveitek, ha vannak már, oldalra váltásra? Egyáltalán vannak-e alternatív oldalak, mik az előnyeik, hátrányaik a revlohoz képest? Kinek mi a tapasztalata a ninjonok közül?

Köszi a válaszokat,
üdv
slin

Happy Hour-ben feldolgozva 2017.05.29-én.

1 Like

Szia slin,

az oka jó eséllyel az alábbi twitch bejegyzés lehet:
https://blog.twitch.tv/now-testing-new-interactive-features-for-twitch-streams-662dee8e61dc
itt a 12. pont okán dönthettek úgy a revlonál, hogy nincs értelme tovább vinni a dolgot, hiszen integrálják a funkciót a twitch rendszerébe.
Gondolom az export lehetőségét a revlonál azért készítették el, hogy a twitchbe át lehessen vinni, ellenkező esetben csak funfact :).

Üdv,
Laislo

1 Like

Valóban így van. Én is kaptam em@ilt róla. A feloszlás most indul. A pontokat át lehet “menteni” és maga Revlobot 16-áig lesz még jelen régi formájában.

1 Like

Szia Laislo,

ay viszont tök jó hír, ha a twitch átveszi a rendszert. Köszi a hírt, elolvasom.

1 Like

Úgy van, ahogy a többiek is mondták, a hírt Pisti is megerősítette tegnap. A Twitch bejelentése miatt hátrálnak ki, de az eddigi gyűjtött “vagyon” nem vész el, exportálva lesz :slight_smile:

1 Like