[HH] Linkin Park + megemlékezés

Sziasztok tudom nem ide tartozik de mint azt már gondolom hallottátok a Linkin Park énekese Chester Bennington öngyilkosságot követett el és meg halt na és éppen ezért a holnapi hapy hour-ban a le lehetne adni az egyik számukat és ezzel meg emlékezni

A témáról szó volt 07.21-én a Happy Hourben

Ezt ki szeretné még rajtam kívül

6 Likes

R.I.P. Chester Bennington

9 Likes

https://youtu.be/eVTXPUF4Oz4 nekem ez volt a kedvenc számom tőlük de amit létrehoztak azt már ember el nem veheti

3 Likes

Támogatom az ötletet! De… (tudom nem kéne ilyet kérdeznem az után hogy ez történt sajnos) …nem copyright-os ez a szám? Youtube bácsi ugye haragos az ilyenért… :confused::sweat_smile:

2 Likes

Üdv, véleményem szerint a LP a TheVR community-n belül is sok emberre gyakorol hatást a mai napig, éppen ezért én a megemlékezés mellett témának való feldobást is támogatom. Lehet itt beszélni sok mindenről, lehet sztorizgatni koncertekről, vagy egész egyszerűen csak válaszolni egy kérdésre:

Ha 2 nappal ezelőtt kérdez meg valaki, akkor az újabb dalokat mennyire hurrogod le? Ha most megkérdeznélek, mit mondanál? Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de csak nekem jelent mást a mai nap után a legújabb album? (Elsősorban szöveget nézve.) És ezalatt nem csak azt értem, hogy ennyi volt, nem lesz több, mert felállást tekintve nyilván ez is igaz, de áthallgatva a számokat nekem ez inkább egyfajta lezárásnak, búcsúnak tűnik Chester részéről.

Ha már itt tartunk, nektek mi a véleményetek? 6 gyereket, egy nem is kicsit befutott bandát, és egy ekkora rajongói tábort nem felelőtlen dolog ilyen egyszerűen cserben hagyni, csak mert valaki drogfüggő, depressziós, vagy éppen alkoholista? Szó ne essék róla, ezzel egyáltalán nem akarom bántani Chester-t.

Mindenesetre minden fan-nek kitartást kívánok! Egyszer már átéltem David Bowie halálakor, hogy milyen érzés ez, másodszorra sem kellemesebb.

Nyugodj békében Chester Bennington!

ui.: A zenelejátszást stream közben a Twitch nem hinném, hogy jó szemmel nézné, és emiatt lehet, hogy Pistiék is elvetik az ötlet ezen részét.

3 Likes

A kétezres évek eleje óta hallgatom őket. Az utóbbi években viszont valami megváltozott! Chester nagyon tehetséges volt, de az tény, hogy az új lemezzel gyakorlatilag szembe ment a rajongóival! Ezek után sok negatív kritikát kapott, és gondolom ez se segítette elő a lelki gondjait.

Az öngyilkosság nem megoldás!

Személy szerint egy gyáva dolognak tartom! Ezen kívül egy ismert embernek nagy a felelőssége ilyen téren, mert kitudja hány depressziós rajongóját erősítette meg benne, hogy valóban ez a megoldás?!

Ha az embernek gyerekei vannak, azok után is felelősséget kell vállaljon! Ő 6 gyereket hagyott ott! És több millió rajongóját…

Mint fan, nem tudok viszont elmenni amellett, hogy a zenéjét nagyon szerettem! Remélem ezzel békére lelt! :frowning:

3 Likes

Sose fogom az öngyilkosságot elkövetőket megérteni. Nem mintha bűnnek tartanám. Nem vagyok szent meg hasonlók.
Bár azt gondolom, ilyen híres embereknél sose fogjuk megtudni valóban öngyilkosság történt-e vagy nem.
Egy roppant tehetséges énekes távozott a világunkból.
És itt egy link az egyik általam nagyra becsült daláról :

https://youtu.be/HkY3eqGBTjo

6 Likes

Nagyon sajnálom ami történt. Általános iskolás tökmag korom óta hallgattam őket, rohangáltam a kis discman-emmel az oldalamon. Azóta a discmant felváltotta az okos telefon, de a mai napig hallgattam őket és továbbra is fogom.
Nagyon szerettem és szeretem Chester hangját, nehéz korszakokon segített át az együttes a számaival.
Wikipedia-n olvastam, hogy drog és alkohol problémái is voltak. De még csak 41 éves volt. Ez a kor iszonyat fiatal a halálhoz. És egyszerűen szörnyű.

3 Likes

Jogos a felvetés akkor mondjuk úgy is meg lehetne oldani, hogy a hapy hour elött szólnának és akkor azt a részt a youtube wod-ban pedig le lehet vágni

Sziasztok!

Én már több, mint 10 éve hallgatok Linkin Parkot. Sokkoló, hogy egy ilyen remek énekes hagyott itt mindket. Nem túlzás az állítani, egy generáció nőtt fel a zenéjükön.

Nagyon elképzelhetetlen tartjuk, egy ember ilyet cselekedjen, de még sok ember életben eljön egy pont, amikor már nem látja a reményt.

#LinkinPark #RIPChester

3 Likes

Sziasztok!

Én is egészen kicsi korom óta hallgatom őket,sőt tiniként még “szerelmes” is voltam Chesterbe. Imádtam a hangját a stílusát. Nem tudom felfogni hogy ez történt.

Abban egyetértünk hogy gyáva dolog. Önzőnek tartom azt aki ilyet megtesz hisz nem gondol arra mit hagy maga után,milyen fájdalmat. Viszont felvetődik bennem a kérdés hogy egy ilyen híres embernél akit rengeteg ember vesz körül miért nem vette észre senki hogy gáz van??? A turnékon azért csak egy buszban/repülőn utaztak több órát összezárva. A menedzsernek sem tűnt fel hogy valami van? Neki nem ez lenne a dolga hogy az ilyenekre is odafigyeljen? Neki is érdeke lenne hisz belőlük van pénze. Szerintetek most mi lesz a zenekarral? Feloszlik? Lesz új énekes? Nem tudom hogy eltudom-e majd fogadni ha az utóbbi történik meg.

1 Like

Azt ne felejtsd el, hogy a híres emberek is ugyan olyan emberek, ugyan olyan problémákkal, nehézségekkel. Erre a népszerűség még rá is tehet egy lapáttal. A depresszió alattomos betegség, a beteg nem tudja józanul megítélni a tettének következményét, sem azt, hogy a szeretteinek ezzel milyen fájdalmat okoz… pont emiatt annyira veszélyes és fontos, hogy felismerjük.

3 Likes

:’(

4 Likes

[quote=“a_mazon, post:12, topic:14689”]
miért nem vette észre senki hogy gáz van???[/quote]

Ez egy elég fura dolog, mert az ember nagyon jól tudja leplezni hogy baj van! Főleg az olyan embereknél, akik amúgy is hajlamosak a depresszióra, a környezetüknek már nem tűnik fel, mert úgy vannak vele, hogy hát ő ilyen rosszkedvű mindig,.

Volt egy osztálytársam, róla is kiderült hogy a vonat alá akart menni… Szerencsére időben oda értek a rendőrök. Nem mutatta hogy gáz lenne, pedig elég jóba voltunk.

2 Likes

Igen de sajnos a másik fele is igaz, sokszor fordul elő, hogy próbálnak segítséget kérni, de nem veszik komolyan. Nagyon szomorú, de nagyon sok ilyen eset van, csak a sztárok esetében ez nagyobb nyilvánosságot kap. :confused:

2 Likes

11-12 évesen 2 évig én is depressziós voltam és a saját anyám se vette észre. A legtöbb depressziós nem akarja hogy sajnálják, meg akar irkózni a problémákkal VAGY önsajnálatba süllyedni és gyötörni saját magát.

Többek közt egyébként a Linkin Park is segített hogy ezt a Depressziót fiatalon legyőzhessem!!!

Amit ezzle mondani akartam, hogy nehéz észrevenni ha valaki depressziós.

2 Likes

A mai HH végén az outro zene LP - Forgotten volt. Mr Twitch le is némította.

4 Likes

Ajánlom ezt a pár sort a Chester imádóknak: http://hammerworld.hu/2017/07/20/korn-head-gitaros-elegem-van-ebbol-az-ongyilkossag-szarsagbol/

3 Likes

Egyrészről annyiban egyetértek vele hogy az öngyilkosság nem megoldás, másrészről viszont ezután még kétszer twittelt és ott már más votl a hangsúlya!

1 Like