TheVR Fórum

HH témajavaslat

Szevasztok! Arra gondoltam, látva a nessajos HH-t és ezen felbuzdulva, van egy ötletem a HH “fejlesztésére”. Úgy nézne ki, hogy reggel 8:30-tól kb 9:00-ig, mindig egy-egy játékot beszélnénk ki közösen, mivel javarészt játszásokról van szó a platformon. Egy ilyen review szinten, kicsi áttekintés, egy-egy érdekesség, story kibeszélés stb egy adott játékról, így velősebben. (witcher 3, shadow of war stb…) leginkább AAA kategóriás játékokról. Aztán 9:00-tól 9:30-ig lennének random az élet dolgai, vagy lehetne úgyis, hogy egy HH egy héten egy játékot veséz ki. Nem is kellene mindennap akár egy héten egy rendszeres, ugyanakkori xy játékkibeszélő HH. Mi a véleményetek erről?

Hello!
Szerintem nem kell hogy ennyire kötött legyen a HH,főleg hogy egy idő múlva elég unalmassá válna.
Általában minden végigjátszás után mondanak pár szót a srácok az aktuális játékról.

2 Likes

Az eddigi kötetlenség a Happy Hourokban nekem tetszett. S ezután is imádni fogom ilyennek. Nem mindig jók a kötöttségek, pláne nem egy ilyen műsorban. Sok a játék téma, de legalább sokan élvezik az adásokat :slight_smile: Így legalább nem monoton.

Nekem a legnagyobb bajom ezzel az lenne, hogy spoiler nelkul beszelni roluk elegge megkotne a kezuket, ha meg spoileresen, akkor az olyanok mint en, akik:
a, vagy nem idomilliomosok, hogy minden streamet vegignezzenek
b, vagy maguk jatszanak sok jatekot
es nem akarunk spoilert, azok majd minden nap elvesztenek a musor felet… :frowning: