[HH] Youtube-nak vége? Egyre kevesebb a hirdető


#1

Sziasztok! Az utóbbi napokba egyre több olyan videót látok, ahol arról van szó hogy vége a youtubenak mert sok nagy cég visszavonta a hirdetéseit, mert azok rasszista videók alatt is megjelentek. Arra lennék kiváncsi hogy ez igaz e hallottatok róla valamit és ha igaz szerintetek végre megtisztul egy kicsit a youtube ha észreveszik hogy már alig jön pénz a hirdetésekből és ezért abbahagyják akik csak a pénzért csinálják?

Feldolgozva a 2017.04.21. Happy Hourben.


#2

Nepénzértcsináljátok!


#3

Akik ezt komolyabban csinálják nemhiszem hogy ezt olvassák :smiley: De én bizok benne hogy páran a fejükhöz kapnak és kevesebb lesz a reakció meg mindenféle szponzorált összecsapott maszlag :smiley:


#4

Én minden reklámot letiltottam csak akkor van reklám amikor copys a zene (de nekem a YT audio Library is copys XD) De igazad van


#5

Tudod e hogy Pisti és Jani már csak ebből él? Mi az hogy ne pénzért csináljátok akkoris? :"D belehalnal annyit dolgoznak…


#6

Tudom hogy ok es meg sokan ebbol elnek , amugy nem feltetlenul nekik mondtam
Amugy kedves vagy


#7

Asszem ez az a vid, amiben kifejti az ürge, hogy mi a helyzet, ha valaki nem hallotta volna: https://youtu.be/gQ489KjPqlc


#8

Hát valóban kezd feltörekedni a twitch, ami lehet hogy átveheti a youtube szerepét.Twitchen több az élő adás, bár ott vannak szigorúbb moderátorok,nagy feliratkozószámnál pedig sokan sub-onlyt engedélyezik, így gyakran megakadályoz ez viták kialakulását, ami őszintén szólva YT-n már egyre gyakoribb akár hozzászólásban akár élőben a veszekedés.Újítania kell a YT-nek valamit, és nem lesz semmi baj.Meg a hirdetőknek iratni kéne egy szerződést arról hogy milyen tartalmakat ne tegyen ki a csatornára és milyet ne, persze csak ilyen nagy vonalakban fedik le, de mégis úgy hogy az ne korlátozza nagyon a videóst, legyen a korlátozott téma a rasszizmus, vagy akár a vallás, szexualitás, nemzetek közti viták szítása, politika.Egyik sem fog egy réteg szemében jó fényt vatni a videósra, tehát a hirdetőre sem.


#9

Amig az alexa ranking szerint a Twitch “csak” az 50. leglatogatottabb weboldal a foldon, mig a youtube a 2. (A google utan) addig nincs vege semminek. Ez kb olyan mintha azt mondanad a facebooknak vege (3.) mert a VK a 17.

A twitch csak egy szuk reteget szolgal ki, pont ugy mint a VK. Semmi veszelyt nem jelent a youtube-ra jelenleg.


#10

Én tudom nemis én adtam ezt a cimet a topicnak egy moderátor javitotta ki, tudom hogy ettől nemlesz vége, de remélem valami igaz belőle és a sok kis youtube celeb aki csak a pénzért csinálja végre eltünik :smiley:


#11

A WSJ robbantotta ki ezt az egész “family friendly” bullshit-et,s a szponzorok nem akarnak "nem családbarát " videó alatt hirdetni.E miatt a bullshit miatt mindenki büntetve van,nem csak az aki a pénzért csinálja hanem az is aki a videózásból él.Káromkodnak a videódban?Komoly felnőtt témákról beszélsz?Ki mered mondani a véleményed egyes megosztó témákban?Netán paródiákat csinálsz ami bármilyen célközösség számára sértő lehet?Baszhatod… Láttam én többféle reakció videót erre,s bizony olyan emberke is be van szarva aki már túl van az egymillió feliratkozón.Az egész különben a gyökér pewdiepie miatt kezdődött el a zsidózása miatt,aztán a médiák meg nekiszegezték a kérdést a google-nek:"Ti ezzel egyet értetek?"Erre jött a válasz hogy felbontottak Pewds-al egy csomó szerződést,meg még hozzábaszták ezt a family friendly filter-t a youtube-hoz…

Ha bármiben tévedtem kérlek javítsatok ki,de nekem úgy tűnik hogy az egész youtube 1 állat majomkodása miatt szop.


#12

A youtube csak a WSJ miatt szop, mert az clickbaitel, kiragad kontextusból, félremagyaráz, mondjuk úgy hazudik és ezzel rákényszerít mindenkit, hogy csinálja ezt, csinálja azt. Pénzért tönkretesz egy platformot.


#13

Persze,ők is keményen benne vannak,de azért ismerjük el hogy mostanában Felix is mindenféle faszságot csinál ami mágnesként vonza a WSj féle gyökereket.Azért basz fel engem ez ennyire mert tényleg vannak igényes és keményen dolgozó youtube-osok is mint Pistiék vagy Boogie 2988 akit rohadtul tisztelek,és szar lenne látni hogy ezek a csatornák más pénzéhsége vagy hülyesége miatt mennének tönkre.


Lezárva ekkor: #14

opened #15