Híres facebook oldalak


#1

Sziasztok!

Kíváncsi vagyok a véleményetekre, illetve gondolataitokra a manapság felkapott facebook oldalak/személyiségeket illetően. (Tibi atya, Vágvölgyi Noémi, Kasza Tibi, S. Oszkár, Trollfoci, Tunya és Kukker, Norbi, stb.)
Én sokat követek közülük és jó néhánynak érzem a hatását magamra és a társadalomra is, legyen az akár negatív, akár pozitív.
Pl.: Trollfoci. (Nagyon jó téma, valószínűleg ti ebbe nem nagyon láttok bele :smiley: )
Ugyebár ők a magyar focival foglalkoznak, szarkasztikusan, de sokszor őszintén is. Szerintem nekik is köszönhetjük például, hogy a 2016-os EB-t ennyi ember követte és volt ott, mint 12. ember a csapat mellett, holott nem is érdekelte eddig őket a foci. Emellett még számos dolgot tettek népszerűbbé, de erről most ennyit.
Tibi atya talán az egyik megosztóbb oldallal rendelkezik most Magyarországon. Rengetegen kedvelik a poénjait, mert hát tényleg jók és az élet általános dolgait is dolgozza fel, mégis rengetegen utálják, hogy hatására sokan (főleg a tinédzserek) menőnek érzik a nagy mértékű alkoholfogyasztást, és hétről hétre leisszák magukat.
A Vágvölgyi Noémi nevű oldal pedig egy konkrétan egy görbe tükör a társadalom felé, aminek lehet, hogy inkább pozitív hatása van az emberekre.

Folytathatnám ezt még napestig, de inkább a ti és a nézők véleményeire vagyok kíváncsi. Ti mit gondoltok erről? Milyen hatással vannak az emberekre ezek az oldalak a facebookon?


#2

Én azt vettem észre Tibi atyánál, hogy vannak emberek akik nem értik, hogy egy ferde tükröt állítanak elé, és ez csak jobban megerősíti abban amit csinál,mert nem egyszerűen nem érti, és ebből fakadóan megosztó például Tibi atya