TheVR Fórum

Hogyan tudok telefont facecam-nek használni streameléshez?

Sziasztok!
Egy ideje streamelgetek twitchen és szeretném egy kicsit feldobni a streameket addig is amég be nem tudom szerezni az új webcamerém. Próbáltam utánakeresni, hogyan tudnám a gépemre csatlakoztatni a telefonomat úgy, hogy azt tudjam webkamerának használni, viszont az alkalmazás amit letöltöttem egyáltalán nem működik (iVCam).
A telefonom Samsung Samsung Galaxy Note 10 Plus.
Most a Twitch Studio-t használom streamelésre, de OBS, Streamlabs OBS is van fent a gépemen.
Ha valaki tud egyéb alkalmazást vagy megoldást, vagy csak van valami tippje azt nagyon megköszönöm!

1 Like

Lehet, ez is kelleni fog hozzá : http://ip-webcam.appspot.com

1 Like

Nem egyszerűbb venni egy webcamot?

Ha komolyan gondolod a dolgot, úgyis be kell ruházni. Ez meg nem tétel.

nekem legjobban az iriun webcam vált be

De, csak a lezárások meg minden miatt több mint egy hónap mire megjön a kamerám (Svájcban élek :smiley: ) és addigra szeretnék valami átmeneti megoldást. (Azt hiszem írtam is, hogy amég nem érkezik meg a kamerám, de ha nem akkor bocsi)

1 Like

Hasonló cipőben voltam ~2 hónapja, kipróbáltam sok mindent, köztük az ip webcam-et is, de egyik se volt az igazi(vagy túl nagy latency, vagy low fps, vagy valami más gond mindig volt), végül ami a legjobb megoldás volt, az a NewTek NDI Camera. Van 1 régi androidos alkalmazásuk, ami már nem támogatott, de nekem működött rendesen. Innen szereztem meg az apk filet. Ha gondolod nézz rá, az NDI mint technológia amúgy is nagyon király. Emellé csak az OBS NDI plugin kell és mennie is kell