Hol és hogyan buliznak ma a fiatalok

Felmerült bennem egy kérdés. Visszagondolva azokra az időkre, mikor bulizni jártunk, viszonylag sok szórakozó hely állt rendelkezésre, akár vidéki kisvárosokban, akár nagyobb településeken/falvakban is egyaránt. Nagyjából miután behozták a dohányzás tilalmat a szórakozó helyekre, sorra kezdtek bezárni. Az emberek gyakran kimentek az utcára és sokszor nem is mentek vissza, aztán lényegesen esett a jelenlévők száma. Lehetséges hogy volt ennek más oka is, a lényeg viszont, hogy manapság a fővárost kivéve a vidéki kisvárosokban és településeken a legtöbb szórakozó hely bezárt. Mikor mi voltunk tizen- / huszonpár évesek, jártunk amerre csak lehetett, viszont szórakozó helyek hiányában nem tudom elképzelni, és merült fel bennem a kérdés, hogy ma a fiatalok hova tudnak menni bulizni, ha lényegesen kevesebb a lehetőség.

Jöhetnek a kommentek ismerősi körökből, vagy tőletek mai fiatalok, mire van ma lehetőségetek.

Házibuli, bárok, sörözők, kocsmák, strand, közterületek nem annyira felügyelt részei… A szórakozás manapság sokszor kimerülhet a natúr ivásban, tetszik vagy nem tetszik. Amúgy legrosszabb esetben is ott vannak a (vár)megyeszékhelyek, ahol még mindig megvannak a jól megszokott szórakozóhelyek.

5 Likes

Én bpn vagyok ismerős, itt azért elég jó a felhozatal. (Pontosítok: ha nem is jó de bő) szórakozóhelyből van vagy 6-7 amire azt mondom hogy elfogadható (mori2, udvarrom, living, instantból van vagy 3) kocsmából még több ami, főleg pince-, és romkocsmák. Nyáron a margit vagy hajógyári is teljesen élhető, illetve a bikáspark, vagy a bálna melletti kiülős rész is hangulatos. Nyilván a házibuli akkor jó ha van aki megszervezi :sweat_smile: a mi társaságunkba pl nem jellemző, de ez csak én vagyok.

3 Likes