Hol lehet jó minőségű egyedi pólót rendelni internetről?


#1

Egy oldalt találtam amiről nagyjából jó vélemények vannak az a letmicro.
Azért itt teszem fel ezt a kérdést, mert többször is láttam, hogy a srácokon egyedi póló van (pl.: Jani és Azmo Best EU Duo-s pólója) és remélem talán tudjátok ők honnan rendelik ezeket a pólókat.
Ezzel a kérdéssel kapcsolatban bármilyen választ elfogadok, előre köszönök mindent! :slight_smile: :wink:


#2

Az a póló egyedi (mármint DUOi) mert nekik készült, nekik tervezték.
de néz körül itt!


#3

#4

Tudom, hogy és neki tervezték. Azt nem tudom, hogy a tervezett mintás póló, honnan lett rendelve olyan értelembe kikkel rakatták rá a mintát pólóra? Vagy már készen kapták kézhez? :confused:


#5

ök ajándékba kapták a kész pólót @mezzoflacion től ha jót tudom!


#6

Rendben, mindent köszi! :smiley:


#7

De pólót rengeteg helyen készítenek, ha megmondod a lakhelyed kereshetek neked a közeledben, neked a google biztos nem a barátod :slight_smile:


#8

Deeee… :sweat_smile::joy::joy:
Csak véleményeket nem igazán találok az egyes boltok neve mellett. :confused:


#9

Letmicro is jó de Pólómánia is klassz azt hiszem a Letmicro rugalmasabb oda viszik a pólót ami közel van neked van szerződésük helyekkel én pl virágboltban vettem át. De ez Budapesten van másról nem tudódok bár nyilván postáznak.


#10

Köszi, köszi! :smiley:
Akkor letmicro.


#11

A srácokon lévő legtöbb egyedi póló gyanúsan Pamutlaboros, legalábbis nekem úgy tűnik. :smiley: Én is onnan szereztem be a Kodiak logósat, a Janin néha látható Nostromo-s pólót is. Letmicrot tudom ajánlani, csak ne a Fruit of the Loom-os pólóra nyomasd a mintát, mert az szerintem nem olyan jó. :confused: A prémium minőségű póló már jobb minőségű. Nekem amúgy a Pamutlabortól rendelt pólók anyaga jobban bejön.


#12

Köszi! :slight_smile: Értem. És előfordulhat, hogy egy pólóról lemállik a minta pl.: mosás vagy bármi következtében? Illetve veled történt ilyen vagy hallottál már róla?


#13

Sem a letmicros sem a pamutlaborosnál nem fordult ilyen elő, jó minőségű a nyomat. :slight_smile: Ha ez mégis megtörténik azt tudom, hogy a Pamutlaborosok zokszó nélkül kicserélik neked, a letmicronál nem vagyok ilyen biztos benne, annál nem olvastam utána, hogy van-e erre lehetőség.


#14

pólót tőlem nem kaptak


#15

Akkor rosszul tudtam


#16

Nekem sem volt rossz tapasztalatom egyszer volt h kimaradt egy folyamat és az első mosás után lejött cserélték is


#17

Értem. Köszi a válaszod! :smiley:


#18

Utoljára annyit kérdeznék, hogy az ilyen pólók vasalásánál mire érdemes/mire kell figyelni?


#19

Hát a címkén rajta van :smiley: Nyilván nem túl forró vasalóval kell vasalni, 1-es 2-es fokozat teljesen jó, a mintát én kiszoktam kerülni, de ha rámegyek sem történt még baja.


#20

Értem. Ezt is köszönöm! :slight_smile:
Szerintem mindent megtudtam amit akartam.


Minőségi pólót vennék