TheVR Fórum

Hol lehet jó minőségű egyedi pólót rendelni internetről?

Egy oldalt találtam amiről nagyjából jó vélemények vannak az a letmicro.
Azért itt teszem fel ezt a kérdést, mert többször is láttam, hogy a srácokon egyedi póló van (pl.: Jani és Azmo Best EU Duo-s pólója) és remélem talán tudjátok ők honnan rendelik ezeket a pólókat.
Ezzel a kérdéssel kapcsolatban bármilyen választ elfogadok, előre köszönök mindent! :slight_smile: :wink:

2 Likes

Az a póló egyedi (mármint DUOi) mert nekik készült, nekik tervezték.
de néz körül itt!

Tudom, hogy és neki tervezték. Azt nem tudom, hogy a tervezett mintás póló, honnan lett rendelve olyan értelembe kikkel rakatták rá a mintát pólóra? Vagy már készen kapták kézhez? :confused:

ök ajándékba kapták a kész pólót @mezzoflacion től ha jót tudom!

Rendben, mindent köszi! :smiley:

De pólót rengeteg helyen készítenek, ha megmondod a lakhelyed kereshetek neked a közeledben, neked a google biztos nem a barátod :slight_smile:

Deeee… :sweat_smile::joy::joy:
Csak véleményeket nem igazán találok az egyes boltok neve mellett. :confused:

2 Likes

Letmicro is jó de Pólómánia is klassz azt hiszem a Letmicro rugalmasabb oda viszik a pólót ami közel van neked van szerződésük helyekkel én pl virágboltban vettem át. De ez Budapesten van másról nem tudódok bár nyilván postáznak.

1 Like

Köszi, köszi! :smiley:
Akkor letmicro.

A srácokon lévő legtöbb egyedi póló gyanúsan Pamutlaboros, legalábbis nekem úgy tűnik. :smiley: Én is onnan szereztem be a Kodiak logósat, a Janin néha látható Nostromo-s pólót is. Letmicrot tudom ajánlani, csak ne a Fruit of the Loom-os pólóra nyomasd a mintát, mert az szerintem nem olyan jó. :confused: A prémium minőségű póló már jobb minőségű. Nekem amúgy a Pamutlabortól rendelt pólók anyaga jobban bejön.

1 Like

Köszi! :slight_smile: Értem. És előfordulhat, hogy egy pólóról lemállik a minta pl.: mosás vagy bármi következtében? Illetve veled történt ilyen vagy hallottál már róla?

Sem a letmicros sem a pamutlaborosnál nem fordult ilyen elő, jó minőségű a nyomat. :slight_smile: Ha ez mégis megtörténik azt tudom, hogy a Pamutlaborosok zokszó nélkül kicserélik neked, a letmicronál nem vagyok ilyen biztos benne, annál nem olvastam utána, hogy van-e erre lehetőség.

2 Likes

pólót tőlem nem kaptak

1 Like

Akkor rosszul tudtam

Nekem sem volt rossz tapasztalatom egyszer volt h kimaradt egy folyamat és az első mosás után lejött cserélték is

1 Like

Értem. Köszi a válaszod! :smiley:

1 Like

Utoljára annyit kérdeznék, hogy az ilyen pólók vasalásánál mire érdemes/mire kell figyelni?

Hát a címkén rajta van :smiley: Nyilván nem túl forró vasalóval kell vasalni, 1-es 2-es fokozat teljesen jó, a mintát én kiszoktam kerülni, de ha rámegyek sem történt még baja.

Értem. Ezt is köszönöm! :slight_smile:
Szerintem mindent megtudtam amit akartam.