Honfoglal贸 Szuperd枚nt艖 馃惂 TheVR & Walrusz & Broadtest


#1

Honfoglal贸 Szuperd枚nt艖 :penguin: TheVR & Walrusz & Broadtest


#2

Megn茅ztem 茅s szuper j贸 lett :slight_smile:


#3

Erre egy sz贸 van, 茅s azzal t枚m枚ren jellemzem az eg茅sz vide贸t: MIN艕S脡G.

Gratul谩lok Nessajnak, a r茅sztvev艖knek, 茅s a st谩bnak! :slight_smile:


#4

Ink谩bb n茅zn茅m ezt a tvben, mint azt, ami jelenleg benne megy鈥 Am煤gy ez ebben a form谩ban ker眉lt ad谩sba, vagy csak netes k眉l枚nkiad谩s?


#5

Csak netes kiad谩s.
脡n is n茅ztem, hogy Jani a telev谩zs枚nben? Vavami s谩nt铆t.
De kider眉lt, hogy hosszas szervez艖munka volt a honfoglal贸 st谩bj谩val 茅s Nessaj csatorn谩j谩n van csak fent, tv nem fogja leadni.


#6

Naggyon j贸 volt,v茅gig izgultuk! :slight_smile:


#7

Nem mondhatom, hogy nem sikerult jol, sot nagyon vagany lett, de nekem a JANIFOGLAL脫 ft. THEVR :penguin: Honfoglal贸 Vide贸sokkal #2 cimu video valamiert jobban tetszett.


#8

L谩tszott, hogy mr Nessaj r谩termett m疟sorvezet茅s ter茅n, pozit铆van ir谩ny铆totta a cselekm茅nyt is olykor, meg a pocak ellen茅re is meglep艖en j贸 v谩g谩s煤 fiatalember, illetve gy艖zelmi sorrendben Walrusz po茅nbomb谩i nagyon kir谩lyak voltak. Eddig nem ismertem, de figyelemmel fogom k枚vetni (term茅szetesen GG neki), Jani is j贸l hozta a v谩rt figur谩t, illetve Edo-t sem ismertem, de 艖 is nagyon 眉gyes volt, kellemes a hangja 茅s egy茅bk茅nt cuki.
Erg贸 Nessaj szerepl艖ket is j贸l tud v谩logatni, b谩r nem tudom mi alapj谩n szervez艖d枚tt ez a t茅nyleg min艖s茅gi produktum.


#9

脡n is gratul谩lok nekik, hogy ezt 铆gy ilyen min艖s茅gben siker眉lt el茅rni眉k. :slight_smile:

M茅g inform谩ci贸k茅nt 谩lljon itt Meggymag Instagram bejegyz茅se is. :slight_smile:

Onnan id茅zett sz枚veg:

K枚zel f茅l 茅ve forgattuk az MTVA st谩bj谩val 茅s a THX gamessel kar枚ltve azt a Honfoglal贸 vide贸t ami a mai napon kiker眉lt Nessaj csatorn谩j谩ra.
Az eg茅sz koncepci贸 c茅ljai a k枚vetkez艖k voltak:

  • profi, jelenleg a TV 谩ltal biztos铆tott k枚rnyezetbe helyezni azt a j谩t茅kot melyet itthon tal谩n Nessaj kapott igaz谩b贸l fel els艖re a vide贸sok k枚z眉l 茅rdemi megtekint茅s sz谩mokat el茅rve.
  • megtekinteni a professzion谩lis st煤di贸 k枚r眉lm茅nyeket, belecs枚ppenteni YouTube vide贸sokat 茅s megn茅zni, hogy mik茅nt viselik ezt a mili艖t. 脡s valljuk be iszonyat profin tett茅k.
  • n茅z艖i szemsz枚gb艖l szintet l茅pni min艖s茅gben 茅s megn茅zni a reakci贸kat. Ez a j谩t茅k t枚bbet 茅rdemel onlineban is mint egy norm谩l gameplay(nem hi谩ba lett TV m疟sor is bel艖le) 茅s k茅rd茅s, hogy erre van e ig茅ny鈥ost kider眉l鈥
  • nem volt c茅l a tartalmat telev铆zi贸ra tenni, mi mint Penta azt k茅pviselj眉k, hogy a platformok dolgozzanak egy眉tt 茅s haszn谩ljuk egym谩s k茅pess茅geit, lehet艖s茅geit 茅s tud谩s谩t de a saj谩t platformjainkat 茅p铆ts眉k els艖dlegesen. 脡s a mi platformunk az online vide贸 tov谩bbra is!

A forgat谩s am煤gy maxim谩lisan profi st煤di贸k枚r眉lm茅nyek k枚z枚tt ugyanazon a helyen 茅s ugyanazzal forgat贸 teammel ment le amivel a Duna TVn mennek a Honfoglal贸 m疟sorok. A st谩b ultra profi volt, hihetetlen 枚sszeszedett 茅s hat茅kony鈥ont olyan ami nagyon hi谩nyzik a jelenlegi YouTube vide贸z谩sb贸l de ennek a profizmusnak 茅s min艖s茅gnek helye lehet a j枚v艖ben az online platformokon is.
Sz贸val rem茅lhet艖leg ez valaminek a kezdete lesz, sok terv van de ha minden j贸l megy hamarosan sz茅p dolgokat fogunk alkotni egy olyan fel眉leten ami a sajnos sil谩ny min艖s茅g疟, semmitmond贸 vide贸kt贸l 茅s botr谩nyokt贸l hangos jelenleg鈥 K枚sz枚net a csatorn谩knak a szerepl茅s茅rt, (kiemelten Nessaj pro m疟sorvezet茅se) 茅letre sz贸l贸 茅lm茅ny volt ez mindenkinek azt hiszem. :slight_smile: