Honnan érdemes rendelni?

Hello!
Honnan érdemes manapság pc alkatrészeket rendelni?
Nézegettem több boltot ,de mindnél olvastam rosszabbnál roszabb véleményeket.
FirstShop ,PCLand ,PCX ,Aqua ,iPon stb…

Én az általad felsorolt boltok mindegyikétől rendeltem már az elmúlt évek folyamán, és egyikkel sem volt gondom. Persze, nyilván mindegyik üzletnél előfordul, hogy valami gond adódik, így aztán mindenhol adódnak rossz értékelések. De azt érdemes figyelembe venni, hogy az emberek hamarabb adnak rossz értékelést, mint jót, mivel azt természetesnek veszik, ha minden rendben megy, de ha valami gond van, rögtön megy a lehúzás.

Azt javaslom, hogy használd az Árukereső rendszerét. Ott beírod az általad keresett terméket, az pedig szépen kilistázza, hol, mennyiért kapod meg. PLUSZ azt is látod, hogy az adott üzlet milyen értékelésekkel rendelkezik, milyenek az arányok. Így el tudod dönteni, hogy honnan érdemes megvenni, amit szeretnél.

7 kedvelés

Leginkább a garanciás ügyek kapcsán válik el a szar a májtól szerintem, de ott ugye ritkábbam gyűlnek tapasztalatok is. Azt én azért nem tekintem túl nagy eredménynek hogy kiszálították a kifizetett cuccom.

PCX-nél volt garis ügyem, nem volt gond, de az utána lévő kettőtől is rendeltem már és nem félnék, hogy gond lenne. Másik kettővel nincs tapasztalatom.

1 kedvelés

Én FirstShop-ról rendeltem alkatrészeket és több ismerősöm is, nem volt semmi gond, gyors és kedves ügyfélszolgálat.

1 kedvelés

Nekem iponnal nagyon lassú és körülményes volt a garis ügyintézésem. Több mint egy hónapig vártam, és hibásan küldték vissza. Aztán utána 3 hetet vártam. De legalább a szállítási költséget ők állták.

2 kedvelés

Pcx, Aqua, Ipon-nál vásároltam sokszor, 20/1 volt az Aquánál valami hiba, de mindegyiket ajánlom. Többiről nincs infóm. De nyugodtan vásárolj ezek közül bármelyikről.

1 kedvelés

Iponhoz annyit, hogy ha összeszereltetnél is, akkor nagyon ajánlom őket. A legapróbb kérdéssel is felhívnak hogy biztos jó legyen, augusztusi csúcsidőben is 3 nap alatt készen lett a cucc, nagyon korrektek voltak.

1 kedvelés