Hori Tac 4 egér probléma


#1

Sziasztok! A segitségetek szeretném kérni. Rendeltem egy Hori Tac 4 Billentyű egér kombot egy ps4 hez. Összeraktam a billenytűt be is àllitottam a sajat izlésem szerint de az egeret bàrhogy probàlom konfiguràlni az appon keresztul nem gyorsul fel sehogy sem az eger mozgas barmi sensitivitit alitottam csak kis tàvolsàgban gyors de pl nem tudok egy 360 at fordulni söt még egy 180 fokot sem tudok ràntani gyorsan az egerrel. 5x 6X kell az egeret megrantsam valamelyik irànyba hogy csinàljak egy forgast… kivéve ha a billentyün lenyomom a quick gombot akkor tudok gyors ràntàst de ez igy eléggé kényelmetlen… egy youtube video alatt olvastam h az egér a probléma sehogy nem lehet beallitani egy ujjat kell beszerezni ez a hibàjuk… szeretném kikérni a véleményetek eseteleg volt e màs is hasonlo cipoben es akkor ő hogy oldotta meg? Köszönöm a vàlaszokat!


#2

Lehet egér hiba, de bizonyos játékokban eleve lelimitálják a mozgás max sebességét, ez is lehet a gond forrása.


#3

Köszönöm a vàlaszt! Apex legendsröl lenne szò. És egy uj bontatlan Hori Tac Four Type K2 az emlitett szett. Azt elfogadnàm ha a jàték blokkolna de amikor a billentyüzeten lenyomom a Quick gombot akkor kapom kb azt a sensitivitit az egeren ami közelharcra ideàlis lenne de ez igy borzalmas… minden jo amugy az egerrel de ez az egy dolog szàmomra az egyik legfontosabb lenne… remelem valaki tud valami megoldàst aki probàlta màr az eszkozt.


#4

Kuld vissza es csereld le egy Xim Apex-re. A Tac4 sajnos fos


#5

Köszönöm a vàlasz! Esetleg van valakinek jelenleg is a forumon Hori tac 4 -je es akàr egy egér cserével akàr egy beallitassal de megtudta oldani ezt a ràntàs dolgot hogy mondjuk egy 180 fokos fordulathoz nem 5x kell az egeret oldalra huzni .:disappointed_relieved:


#6

Szia! En Xim Apexet hasznalok! A jatek beallitasokban probald meg a szenzit felhuzni! En BO4 ezek, es az appon keresztul nekem is baromi lassu volt, utana neztem, es a jatekban nekem 14* (maxra) kell huznom az erzekenyseget. Probald meg, hatha! :wink:


#7

6:00 magyarazza a (neki megfelelo) beallitasokat