TheVR Fórum

HTC Vive helyigény

Sziasztok! Úgy hallottam hogy a minimum hely követelmény a vive room scalelhez 1,5 méter. Nekem 1,4 méter helyem van. Szerintetek van esély arra hogy így is ugyan olyan élményem lesz vagy Így inkább nem is érdemes htc-t venni? Ha nem akkor szerintetek az oculusnál jobbak az esélyeim? Előre is köszönöm a válaszokat. :slight_smile:

Akármekkora helyen tudsz vele játszani, kérdés, hogy mennyire kényelmes.
Ha nincs kedvem átcuccolni másik szobába, csak állóba játszom a rifttel úgy is jó.
Más kérdés, hogy a forestben a harc hevében akkorát b@sztam rá a billentyűzettartóra 2x, hogy azt hittem leszakad :joy: Amikor a 2 hónapos 140k-s monitorom képernyőjének vágtam oda egyet, akkor leizzadtam, amíg levettem a riftet, hogy milyen látvány fogad… szóval inkább biztonsági kérdés, mint funkció.

Köszi a választ akkor a fejemben már el is rendezem a billentyűzetet monitort stb hogy véletlenül se legyen ez :joy:

Annyival azért kiegészíteném, hogy rift esetén a 2 szenzort egymástól egy 1,5 méterre kell helyezni, és legalább egy ennyire helyezkedni tőlük.

Köszi de így már szinte biztos hogy htc vive-om lesz :smiley: de azért tényleg köszi szépen :slight_smile:

Arra viszont figyelj, hogy a szenzor még a bokádra is rálásson, ne legyen útba semmi, mert agyrém felvenni bármit a földről, ha elveszik a jel :smiley:

oh oké mindenképpen figyelni fogok erre :smiley: köszönöm

Más fél méteres helyre nem nagyon éri meg inkább azt mondanám hogy egy 10m2 éri meg mert akkor van értelme a járkálásnak az ocolusról meg amúgy is azt hallottam hogy jobb képminőségben korai még vivot venned szerintem