Huawei P20 Pro vásárlás

Sziasztok!

Ugyebár a napokban kitört a Huawei háza körül a balhé. Többek között a Google megszakította velük az együttműködést, ezért fenyeget az a veszély, hogy a google play és egyéb appok megszűnnek ezeken a készülékeken és emellett az androidra se fognak frissítések érkezni.
Már korábban kifigyeltem magamnak a P20 Pro típusú telefont, hogy jó lenne rá hamarosan beruházni. Véleményetek szerint abban az esetben, ha nem jönnének helyre a mostani dolgok, abban az esetben megérné még beruházni egy ilyen telefonra? Esetleg ha nem jönnének helyre a dolgok milyen telefont tudnátok ajánlani hasonló ár/érték arányban?
Előre is köszönöm a válaszokat.

Nem értem. Jó telefon, ha van rá pénzed, veheted ezt, vagy p30.
Nem lesz a Google nek semmi baja vele

(A létező, eddig gyártott eszközök továbbra is támogatva lesznek)

2 Likes

Értelek, köszi.

@lengyelb

Én speciel nem vennék semmilyen Huawei terméket JELEN pillanatban, amíg ki nem derül pontosan mi lesz a vége a dolognak. Ma azt mondják, marad a támogatás, holnap már ki tudja mi mást. Van elég jó top kategóriás telefon a piacon, nem látom értelmét bevállalni ezt a kockázatot.

1 Like

Van abban valami, amit mondasz. Ezért is hagyom még kicsit ezt az egész telefon vásárlós dolgot, hátha helyre jönnek a dolgok. Addig meg nézelődök tovább.

Ha van ismerősöd nyugati EU-s tagállamokban, érdemes lehet pl az új Pixel 3A telókat megnézni. Ár/értékben zsenik (sajnos itthon nem forgalmazzák :frowning: )