Huawei p30 pro

A napokban rendeltem meg az új Huawei P30 Pro -t.
Megéri várnom rá vagy inkább visszamondani kéne a jelenlegi Huawei problémák miatt ?

Jelen helyzetben nem feltétlenül jó ötlet Huawei telefont venni. Amíg nem tudunk pontos részleteket a határozattal kapcsolatban, és hogy mit mondanak a cégek erre, nem vennék tőlük eszközt

2 Likes

Én visszamondanám.

1 Like

Igen, mondd vissza. Nagyon bizonytalan jelenleg, hogy mi lesz a Huawei sorsa, ez szvsz nem fog változni a következő hónapokban sem.
Ha maradnál a kínainál, ajánlom a OnePlus 7 Prot, vagy akár a Xiaomi Mi 9 Explorer Editiont.

Én személy szerint semmit nem vennék ami “kínai”.

Igen, kb minden cég ot gyártatja le a készülékeket, vagy legalább annak nagyobb részét, de azért egy iPhonet, Google Pixelt, Samsungot nem valószínű hogy kinyírnak.

1 Like

Ha a Xiaomit és/vagy a OnePlus-t is felteszik arra a bizonyos listára, akkor komolyabb következmények lesznek (szvsz) mint most. Ha Kína azt mondja, hogy “oké, akkor most mindent IS kitiltok az országból” (mármint az amerikai dolgokat, tömeggyártás stb), akkor gazdasági válság és 3.vh is kitörhet. két nagyhatalom egymásnak feszül. De persze ez a szélsőséges következmény, reméljük nem valósul meg.

1 Like

Egyik fél sem fog “mindent” kitiltani, mert egyszerűen nem tud. A politikusok persze belekavarnak a dolgokba, de a gazdaság ma már annyira globális, hogy se az USA se Kína nem tudna rendesen működni a másik nélkül. Rengeteg pénz, technológia, nyersanyag megy ide-oda köztük.

Amerika az utóbbi kb 100 év gazdasági és politikai vezető hatalma, ami érzi hogy ez kezd megváltozni, már más is van abban a bizonyos homokozóban, aki hosszú távon le is nyomhatja. Ezt nyilván nem engedheti harc nélkül.

Á Kínának elég lenne csak annyit mondania, hogy akkor most fizessétek vissza a hitelt amivel tartoztok.
Kb instant win. :smiley:

3 Likes