Hyper X Cloud 2 hangkártya

Sziasztok. Körülbelül egy éve vásároltam használtan egy Hyper X Cloud 2 fejhallgatót, és a hangkártyája feladta a szolgálatot. Segítséget szeretnék kérni, már több oldalt is böngésztem, de nem találtam normális árkategóriában hozzá új, usb-s hangkártyát. Lehet venni a gyárit, csak az 10-12 ezer forint. Esetleg használtban is gondolkodnék, de gyáriból nincs eladó.

A kérdésem az lenne, hogyha tudnátok segíteni, hogy nem tudna-e valaki ajánlani valamit, amivel helyettesíthető lenne? A 7.1 hangzásvilágtól akár megválnék, életemben nem használtam, viszont fontos, hogy itt egybe van a mikrofon, és a fejhallgató, tehát 1 jack bemenetű hangkártyára lenne szükségem.

Ha valaki tudna segíteni, azt köszönöm!

Inkább szurkold le azt a tízest a gyári kábelért, ha ennyire kell az usb.

Az a világ életben nem volt 7.1
Egy digitálisan megmókolt jelet kaptál. A valódi 7.1 az nem csak fülenként 1 membrán.

Nem feltétlen kellene ugyebár az usb, csak combo jack vagy mi a tök*mmel van megoldva, és úgye ha így mondjuk alaplapiba begudom, mert nem ezen akarok fantasztikus hangzásvilágot, csak a játékban azért szeretnék hangokat hallani meg beszélni, tehát, ha alaplapra kötöm, akkor vagy-vagy alapon tudok hangot hallani/beszélni. :smile: Aztán ezt kellene valahogy orvosolni.