HyperX Cloud I v II

Sziasztok! Nem tudom eldönteni, hogy HyperX Cloud I v II vásároljak. Szerintetek megéri a 7.1 vagy az USB csatlakozó azt a plusz 10K? Szivesen várom az ajánlatokat is más fülesekről​:grin::grin:

Szia!
Felesleges a 7.1 a legtöbb esetben ront a minőségen. A Cloud 1 és a Cloud 2 ugyan az csak a 2-nek van az a külső hangkártyás megoldása 7.1 el. Nekem sima Cloud om van próbáltam már a 2-őt is de a hangzás ugyan az viszont a 2 nél ugye az USB miatt mindig a külső hangkártyát fogja használni. Tehát szerintem felesleges a Cloud 2 +10K ért ha csak nincs valami nagyon rossz minőségű hangkártya a gépedbe, de ez az én véleményem.

2 kedvelés

Szerintme elég a sima is szóval a szavazatom: cloud 1

1 kedvelés

Mind a kettő jó! Én kettest használok USB-s verzióját PC-hez és PS4hez meg csak simán kihúzom a kártyából és lesz belőle egy cloud 1 :wink: Amit simán csak bedugsz a joyba [ha pses vagy] De a USB-s hangkártyás részét is felismeri a PS . Kipróbálás alapján mind a kettő tökéletes játékhoz és filmhez - zenéhez egyaránt. Ha újra kéne vennem fülhallgatót továbbra is a kettest venném meg, mert Én örülök, hogyha távol ülök a PC-től akkor is a külső hangkártyán tudom szabályozni a mikrofon - hangerőt.

1 kedvelés