HyperX Cloud vásárlás


#1

Azt akarom kérdezni, hogy egy HyperX Cloud mennyire jó zenehallgatásra? Tudom, hogy ez egy gaming headset, de nem szeretnék külön fejhallgatót venni a két dologra.


#2

Egy gaming headset, de az alapja a Takstar Pro80, amit zenehallgatásra terveztek, szóval arra is jó, hogyha bejön a hangképe. :slight_smile: (keress rá ha érdekel)

Btw én most veszem a harmadik fejesem csak zenehallgatásra… :joy:


#3

Én Játékra és zenehallgatásra is használom. Nagyon jó mindegyikre nem fogsz csalódni benne az tuti.


#4

Nekem 2 db van belőle. A Cloud 2 meg a sima. Egyiket játékra használom, a másikat munkába zene hallgatásra és nagyon-nagyon elégedett vagyok vele. Szerintem nagyon eltalálták ezt a fülest :slight_smile: Bár minden ilyen jó minőségű lenne mint ez a fejhallgató :smiley:


#5

Szia @Shaz !

Nekem Cloud 2 Pro-fejhallgatóm van. Játéktól kezdve Stream nézésig használom. Zene hallgatásra is tökéletes. ( csak kár, hogy szervízben van…) Szerintem ha nem igényled a 7.1-et akkor ne vedd meg a Pro-t. Csalódni biztos nem fogsz benne, akármelyiket is vásárlod meg :sunglasses:


#6

Miindenki azt mondja, hogy a simát érdemes venni, mert ami hangkártya jár a 2-höz nem olyan jó, a 7.1 meg felesleges, csak ront a teren.


#7

Szerintem a Cloud 2-re úgy kell tekinteni, hogy adnak hozzá egy jó drága jack hosszabbítót :smiley: . Én legalább is csak annak használom :smiley: a 7.1-et én sem kapcsolom be. Ja és előszőr a 2-t vettem meg és csak aztán a Cloud 1-et és teljesen ugyan az a 2.


#8

Na, igen, csakhogy az 1-hez is jár (úgy emlékszem) egy 2 meg egy 1 méteres hosszabbító, szóval… :smiley:


#9

Nyugodtan vedd meg bármelyiket, akár az 1, vagy a 2, vagy az új Revolver. Nem fogsz csalódni semmilyen téren benne/bennük.


#10

Nekem van egy Cloudom (az első) annak van egy gyári hibája szinte az összesbe meghal a mikrofon egy idő után :slight_smile: természetesen ha te azt nem használnád akkor ez nem számít, és ha nem akarod használni a 7.1-et akkor az alap cloud még jobb választás mert olcsóbb és maga a hangszóró az teljesen ugyan az mint a Cloud II-ben


#11

Ennyire azért nem hiszem, hogy rossz a helyzet. Az enyém pl már egy havernál van. Igaz, hogy még csak egy éves, de semmi baja.


#12

Helyesbítem magam… Sok esetben meghal…:smile: ( Amikor az enyém tönkrement rá kerestem neten és ott láttam hogy még nagyon sokaknak…) De természetesen nem törvényszerű hogy tönkremegy sőt… :slight_smile: Csak egy tapasztalatot írtam le :slight_smile:


#13

Elnézést mindenkitől az ide tolakodásomért, csak fölöslegesnek tartottam, hogy erre egy külön topicot hozzak létre.
Szóval. Van már egy HyperX Cloud-om december óta, de azóta se tudom, hogy miért van 2 fajta fülpárna. Esetleg valaki ezt eltudja magyarázni, hogy melyik mire szolgálna? Csak mert az egyikben jobban érzem a tompítást, a másikban meg a külső zajokat is normálisan hallom. (Erre szolgál vagy ez csak egy szempont?) Nem tudom melyik lenne alkalmasabb ugyebár nyárra és megsülök akárhányszor rajtam van a headset :frowning:

Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségeket és ténylegesen bocsánat az ide tolakodásomért!
További szép napot és kellemes nyarat :slight_smile:


#14

Én csak a bőr-t használom, szerintem az a legjobb minden évszakra és tompításra is, meg az kényelmesebb, a másik szövet-szerű akármi az szerintem halál bármilyen 20+ fokban. Amúgy direkt van 2, hogy lehessen választani, ki melyiket szereti vagy tetszik neki :slight_smile:


#15

A bőrrel ugyebár teljesen zárt a fejes, nem szűrődik be semmi, a plüssel viszont nyitottabbá tehető, ami ugyan a hangon úgy emlékszem ront (bár ez relatív), de nem pálik be annyira a fejet és hallod magad beszéd közben, ami nem árt, ha nem akarsz hangosabban beszélni, mint amúgy. Ha kicsit izzadsz, akkor nem tapad rá a fejedre és amúgy meg mosható akár mosógépben is a bőrrel ellentétben.


#16

Nagyon szépen köszönöm!
Ma reggel cseréltem szövetesre és úgy érzem, mintha ebben a nyárban jobb (legalábbis számomra) (Nem igazán bírom/szeretem a nyarat/meleget, mert borzalmasan beleizzadok a headsetbe, de ebben a szövetesben nem érzem azt, mintha nagyon beleragadnék és rám tapadna és bele izzadnék (Ha lehetne így mondani) Szóval nekem jelenleg ez a szövet nagyon bejön így melegben :smiley: )
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat :slight_smile: