Idegesítő stroboszkóp-hatást a HH-nál javítsátok! (kérlek)

Ma (2019 07. 30.) lettem figyelmes rá, hogy a HH-nál valószínű, hogy a lámpák/kamerák beállítása miatt a kép vibrál (Leglátványosabb jelenleg Pisti vetette árnyék, és úgy általában az árnyékok ahol ez a jelenség látszódik, de Pisti arcán is jól látható a valószínű jobbról irányzott fényforrás. )

Ez amit gyors kutatómunkával megállapítottam az 528. adás után kezdődött.
Az 528. még jó, az 529. pedig már tartalmazza a hibát.
Nem néztem vissza az összeset, de idáig ezt sikerült egyedül megállapítanom.

Másik dolog, hogy az új HH. setup fémszekrényeire verődő fény már ég. Ezt Pisti azt hiszem az egyik első HH-ban korrigálta, azután viszont valahogy vissza állítodott sajnos a rossz beállításra.
Ezt egy softbox vagy a fények valamilyen irányú korrigálásával módosítani kéne.

Ha van egy admin aki ezt olvassa kérem ezeket küldje el a srácokhoz.

Megidézzük @TheVR_Jani -t, hátha lesz ideje elolvasni, és akkor eldönti jogos-e.

Hello!
A szekrény tükröződését én is észrevettem, de szerintem nem probléma, az egy ledes lámpa az állványon az asztal előtt Janinál, időnként a szobában mást is forgatnak pl: tech videót és emiatt használják másra is a lámpát. Gondolom nincs szigetelő szalaggal megjelölve a lába h pontosan hova kellene visszatenni, de a tökőrződés amit okoz egyáltalán nem zavaró szerintem!

A vibráló fényhatást én nem tapasztalom, de szóltam Pistinek és Janinak is :wink:

WeareTheVR :smiley:

4 kedvelés

Csak azért mertem gyorsan írni ebbe az esetben, mert Twitchen láttam élőben és később youtubeon is feltűnt. Ha valamiért az én monitorom/számítógépem/szemem stb. miatt van akkor mea culpa maximálisan :smiley: máskor is voltam már hülye, beismerem a tévedésem xD

A szekrényben visszatükröződő lámpa engem sem zavart annyira hogy megemlítsem, de ha megtudják oldani akkor sokkalta pro-b hatást ad ha nincs ott :slight_smile:
Azzal is tisztában vagyok, hogy sok ilyen dolgot amit mi észreveszünk azzal tisztában vannak legtöbb esetben, csak még nem orvosolták, de ha meg nem szólunk akkor később mi leszünk le…szólva hogy miért nem szóltunk :smiley: hisz értelmesebbek vagyunk, mint a nagyátlag : - )
Köszi a gyors reagálást, további szép napot!

Most néztem vissza a mai HH-t, gratulálok :wink:

1 kedvelés